JUPIIIIIIII!!!!!! KREĆEM NA VOŽNJU DANAS....
+14
migulica
dada
IDAKO
vesna korica
malena 2
vgregur2
muticmaja
kika
jadro
KLAPAT
Dubravko
Tinna
Nessa
Jelena
18 posters
SLATKI SVIJET :: Off topic :: Arhiva
Stranica 2 / 3.
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Re: JUPIIIIIIII!!!!!! KREĆEM NA VOŽNJU DANAS....
pa dudo ti si krvoločan,ona je jedna nježna,krhka žena.Znam da bude sasvim dosta njen šarmantan pogled,njene duge noge,njeni spretni prsti.......i ona če položiti vožnju
PS: dobro da te imamo da imamo debatu
PS: dobro da te imamo da imamo debatu
KLAPAT- EXTRA ZLATNI MAJSTOR SLASTIČAR
- Broj postova : 1533
Ajmeeeee, pored Klapat postadoh ja manekenka ...Moj jedini adut moze biti dekolte, a sobzirom da je ispitivac deda koji ima duplu dioptriju i ne vidi, cisto sumnjam da bi i to upalilo...
A to da ću pojesti instruktora..čuj zmaju..ne privlači me bas žilavo meso..
A to da ću pojesti instruktora..čuj zmaju..ne privlači me bas žilavo meso..
Nessa- FORUMSKI PANDUR
- Broj postova : 924
IDAKO- Iskusni slastičar
- Broj postova : 311
dobro Jelena,zar nema ništa novo kod tvoje vožnje?????
Znam da si sad več sve svladala,ali da nema nike pričice to nemogu vjerovati,daj daj,malo materiala
Znam da si sad več sve svladala,ali da nema nike pričice to nemogu vjerovati,daj daj,malo materiala
Ooooo Klapat ima materijala, samo ovaj materijal nije bio za javnost vec da se sakrijem negde u misju rupu od sramote... Jucerasnja voznja katastrofa, Napravila sam skooro dva najveca smrtna greha u vozaca, zgazila pesaka, i prosla kroz crveno, ali juce mi je bio dan D tako da mi je koncentracija bila na nuli, dok sam imala osecaj da ni ruke ni noge nisu moje. Dovela sam instruktora do te granice da je jadan poceo lagano da dize glas, ali zasluzila sam opravdano sve!
Definitivno ce jadan nakon silnih voznja samonom sebi da rezervise veselu sobicu u duginim bojama koliko sam zlatna..
Jedino pozitivno sto sam ja danas POLOŽILA prvu pomoć i rešila taj deo.
Ajmeee sto je zenska zahtevnaaa :lol: , kao na medicinski fak da idem, a ne sto sam polagala osnovu prve pomoci. Izvuces karticu s tri pitanja, a dobijes jos milion i jedno pod pitanje...UZAS ...
Eto to su sitnne novosti...hehe
Definitivno ce jadan nakon silnih voznja samonom sebi da rezervise veselu sobicu u duginim bojama koliko sam zlatna..
Jedino pozitivno sto sam ja danas POLOŽILA prvu pomoć i rešila taj deo.
Ajmeee sto je zenska zahtevnaaa :lol: , kao na medicinski fak da idem, a ne sto sam polagala osnovu prve pomoci. Izvuces karticu s tri pitanja, a dobijes jos milion i jedno pod pitanje...UZAS ...
Eto to su sitnne novosti...hehe
...jao.....jadan taj kojem ćeš ti pružati prvu pomoć
...mislim da će ti ipak među prvim kandidatima biti tvoj instruktor vožnje
kika je napisao/la:...jao.....jadan taj kojem ćeš ti pružati prvu pomoć
e ova ti je dobra
ajde, aždajice, sad se barem možeš opustiti i voziti ko i do sada, sad barem znaš pružiti prvu pomoć čovjeku
IDAKO- Iskusni slastičar
- Broj postova : 311
Gle..uvek postoji drugo resenje...uzmem mobitel nazovem ili 92, il 112...neko ce doc, a kad bolje razmislim, taj koji dozivi nesto, ja bolje da mu ne prilazim..sto je sigurno sigurno je...
Gle svaki dan kukaš kak si skoro ovo pa skoro ono dok ne napravišstvarno neku pitzdariju(zgaziš nekog, slupaš auto ili nešto slično) nemoj se više hvaliti sa skoro. :evil:
Jelena,draga moraš se malo opustiti.ležernije sjesti za upravljač i uživati na pomisli da to hočeš napraviti i moraš ,te da je to pice of cake kao kad radiš one prekrasne torte.Čestitke na prvoj pomoči,vidiš da ide,ma daj nemoj ovim našim dati zadovoljstva da ti se smijeju.Valjda su zaboravili kako je to bilo kad su oni bili u tvom položaju ;)
Klapat ja to njihovo ne uzimam na zlo, jer znam da se sale, ja sam sama sebi najgori kriticar u svemu, sto ste do sad mogli i primetiti.
Ali evo malo boljih novosti, danas sam uspesno napravila sve, imala sam dve greskice, nista strasno. Nemam ja strah, ja volim da vozim i obozavam da vozim, ne volim brzu voznju, ludovanje i to...mogu podneti brzu voznju u nekim normalnim kolicinama, ali tipa ludovanja kao sto moj muz zna voziti po nekad, pa to bas i ne..
Imam veru u sebe i znam da ja to mogu, tvrdoglavi bik se ne predaje tako lako :evil:
Ali evo malo boljih novosti, danas sam uspesno napravila sve, imala sam dve greskice, nista strasno. Nemam ja strah, ja volim da vozim i obozavam da vozim, ne volim brzu voznju, ludovanje i to...mogu podneti brzu voznju u nekim normalnim kolicinama, ali tipa ludovanja kao sto moj muz zna voziti po nekad, pa to bas i ne..
Imam veru u sebe i znam da ja to mogu, tvrdoglavi bik se ne predaje tako lako :evil:
Pridružujem se Dubravku,ma nisam ja to toliko zaozbiljno pisala,zaboravih staviti smajliče :lol:
E pa cure moje, biti će od mene nesto... Danas instruktor je jedino progovorio kod parkiranja, tu sam brljačila samo tako...a sto se tiče same gradske voznje, nije imao komantar... Savladala sam i popravila greskice i greške, završnja vožnja sledi u ponedeljak, a u utorak BOŽE POMOZI. Polaganje....
Nadam se samo da neću imati tremu, pa sve pobrkati, ali pozitivna stvar u svemu tome...imam ODLIČNOG INSTRUKTORA.. I ovim putem mu zahvaljujem iako on ne visi na ovakim forumima...
Nadam se samo da neću imati tremu, pa sve pobrkati, ali pozitivna stvar u svemu tome...imam ODLIČNOG INSTRUKTORA.. I ovim putem mu zahvaljujem iako on ne visi na ovakim forumima...
drzim ti palceve! :auto:
dada- Iskusni slastičar
- Broj postova : 223
Ajde samo hrabro i pomalo...bez panike,ti ćeš to riješit bez problema...
Vidiš da to i nije tako strašno i da ie na bolje...
Mislit ćemo svi na tebe u utorak...
Vidiš da to i nije tako strašno i da ie na bolje...
Mislit ćemo svi na tebe u utorak...
Nessa- FORUMSKI PANDUR
Znaš ono možeš ti to,držim ti fige več od danas samo ne znam kako ču vozit,radit.Ali šaljem ti pozitivne misli.Samo napred
Jelena je pukla kao dinja na vozackom... Poligon sam prosla, hvala bogu ne moram ga opet, ali voznju gradsku sam pala. Ponovo imam polaganje 30.12.
Nadam se da ce deda Mraz imati razumevanja i doneti mi na poklon vozacku dozvolu...
Nadam se da ce deda Mraz imati razumevanja i doneti mi na poklon vozacku dozvolu...
a sto se ti nerviras....pa ja sam od trece polozila, a danas mi NIKI Lauda nije ni do koljena!
migulica- Mala od figurica
- Broj postova : 334
Držimo ti palčeve, možda će instruktori taj dan slaviti pa neće dobro gledati. Ali kaže se da se prvi mačići u vodu bacaju, tako ti je i u vožnji. Da te puste od prve ne bi imali oni zaradu. U Zagrebu je to normalno. Instruktor ti odmah kaže da prvi puta padaš. Samo naprijed možeš ti to. :evil:
vgregur2- Srebrni slastičar
- Broj postova : 786
E pa cure moje, pošto ste mi bili velika podrška, pa da vas obavestim...DEDA MRAZ MI DONEO VOZAČKU DOZVOLU!
Čestitam ti od srca na položenom ispitu!!!Znala sam ja da ćeš ti to sredit bez problema... baš sam sretna zbog tebe
Nessa- FORUMSKI PANDUR
Svaka čast, nismo mi uopće sumnjali u tebe, ali i oni su shvatili da su ovo dani darivanja. Sada ćeš imati malo više vremena za nas, zato ti dozvoljavamo da se odmoriš preko blagdana - zaslužila si.
vgregur2- Srebrni slastičar
- Broj postova : 786
Pa skokni do mene u Sl. Brod. Imam još blagdanskih kolača (a i pečenke).....
Vidiš što znači vjerovati u sebe i djeda Mraza..
E sad samo juriš u nove pobjede.
E sad samo juriš u nove pobjede.
Čestitam!!! Dobro došla među vozače, sad si prava
Tinna- Srebrni slastičar
- Broj postova : 876
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
SLATKI SVIJET :: Off topic :: Arhiva
Stranica 2 / 3.