Danas me veseli....
+3
Adrianna
kika
IDAKO
7 posters
SLATKI SVIJET :: Off topic :: Arhiva
Stranica 1 / 1.
Danas me veseli....
Evo, budući da imamo ventilanu, pa da ne bi ispalo da smo forum narogušenih cura, evo i ljepše teme...
Ja ću prva za danas:
- mala beštijica nije jako plakala kad je ostala u vrtiću
- trenutno sam sama kod kuće i uživam u tišini i miru (baš sam zločesta )
- kad se izguštam tišine, idem ribati kupatilo (da, ja to stvarno volim raditi ) - možda zbog svih onih para kojih se nadišem
Ja ću prva za danas:
- mala beštijica nije jako plakala kad je ostala u vrtiću
- trenutno sam sama kod kuće i uživam u tišini i miru (baš sam zločesta )
- kad se izguštam tišine, idem ribati kupatilo (da, ja to stvarno volim raditi ) - možda zbog svih onih para kojih se nadišem
IDAKO- Iskusni slastičar
- Broj postova : 311
Re: Danas me veseli....
....evo pridružujem ti se...nemam niš da se posebno moram žaliti...jedino mi je Tea zakurila sinoć i to grdo
..sve dane niti šmrc...niš...jučer smo bili u šumi sa biciklima, vrijeme je bilo predivno....mala je vozila svoj mali bmx na pomoćne ko velika...ne znam koliko kilometara smo napravili ...uglavno dobra dva sata bez stajanja.....navečer je zaspala ko bebica i oko 11 počela hripati i sve je škripalo dok je disala kao upala glasnica...ali sam poslije čula kako joj sluz grglja....po vrtiću ide nekakav bronho pneumokok...pa sad ćekam doktora da dođe.....evo sad leži i gleda crtiće..papala normalno , nema temperature .....tak da ću ja polako u kuhinjicu i bacit se na pripreme za subotnju svadbenu....
....mama je na jogurtima i salati već par dana pa mi je bolje....
...sve u svemu....ide polako....
....eh da...Monika mi je počela izvoditi kemije polako....to valjda kreće sa deset godina .....uglavnom skužila sam da je par prvih testova potpisala umjesto mene....mudrica
..sve dane niti šmrc...niš...jučer smo bili u šumi sa biciklima, vrijeme je bilo predivno....mala je vozila svoj mali bmx na pomoćne ko velika...ne znam koliko kilometara smo napravili ...uglavno dobra dva sata bez stajanja.....navečer je zaspala ko bebica i oko 11 počela hripati i sve je škripalo dok je disala kao upala glasnica...ali sam poslije čula kako joj sluz grglja....po vrtiću ide nekakav bronho pneumokok...pa sad ćekam doktora da dođe.....evo sad leži i gleda crtiće..papala normalno , nema temperature .....tak da ću ja polako u kuhinjicu i bacit se na pripreme za subotnju svadbenu....
....mama je na jogurtima i salati već par dana pa mi je bolje....
...sve u svemu....ide polako....
....eh da...Monika mi je počela izvoditi kemije polako....to valjda kreće sa deset godina .....uglavnom skužila sam da je par prvih testova potpisala umjesto mene....mudrica
kika je napisao/la:....eh da...Monika mi je počela izvoditi kemije polako....to valjda kreće sa deset godina .....uglavnom skužila sam da je par prvih testova potpisala umjesto mene....mudrica
Baš me zanima na koga je takva mudrica
IDAKO- Iskusni slastičar
...hehe...na tatu naravno
...otišao je doktor....tea ima najobičniju prehladu....grlo lagano crveno ali bez upale.....hrgica mamina
...otišao je doktor....tea ima najobičniju prehladu....grlo lagano crveno ali bez upale.....hrgica mamina
Pa mogu se i ja pridružiti sa svojim veselje.
Danas sam u drugoj smjeni pa sam se ujutro mirno digla (u 6 i koju minutu) skuhala kaficu, sve fino polako (a odnia vrag i prišu) uzela knjigu koju čitam (Kuharovo putovanje - Anthony Bourdian - sve preporuke) odčitala sat i pol i uživala.
Onda u 8 dogovorila razgovor (ili sada interviju) za novi posao za koji sam zainteresirana, našla se sa dragom prijateljicom, kupila nove hlače, popila vani još jednu kavu (na terasi uživale u suncu) i sada na svom omiljenom forumu. Ma šta čovjek može bolje poželjeti.
Poslijepodne odlazim na posao i radim ono što volim. Pa cure moje toga nema niti u Oprah show.
Danas sam u drugoj smjeni pa sam se ujutro mirno digla (u 6 i koju minutu) skuhala kaficu, sve fino polako (a odnia vrag i prišu) uzela knjigu koju čitam (Kuharovo putovanje - Anthony Bourdian - sve preporuke) odčitala sat i pol i uživala.
Onda u 8 dogovorila razgovor (ili sada interviju) za novi posao za koji sam zainteresirana, našla se sa dragom prijateljicom, kupila nove hlače, popila vani još jednu kavu (na terasi uživale u suncu) i sada na svom omiljenom forumu. Ma šta čovjek može bolje poželjeti.
Poslijepodne odlazim na posao i radim ono što volim. Pa cure moje toga nema niti u Oprah show.
Adrianna- Iskusni slastičar
- Broj postova : 177
danas me veseli sto sam vam svima falila, i sto ste svi prokomentirali moju tortu
kruskica- Iskusni slastičar
- Broj postova : 239
kruskica je napisao/la:danas me veseli sto sam vam svima falila, i sto ste svi prokomentirali moju tortu
IDAKO- Iskusni slastičar
IDAKO- Iskusni slastičar
a ja sam samo sretna danas...nema razloga, jednostavno jesam
....mene glava rastura.......ovdje je tmurno...nismki oblaci...pada kiša i puše ko ludo....koooma sam...odo se igrat u kuhinju sa tičinim ....to će me oraspoložit
Mene veseli, sto je sve tako dobro proslo, i sto imam malo lufta za sebe ( ali malo morgen), i veseli me...i veseli me..hebiga..ne znam sta me veseli danas...sve me veseli..danas mi takav dan..
A mene bi veselilo kada bi mogla nači sve ove lude smajliće koji skakuću, plešu i lupaju glavom od zid i po ekranu kompića. Ali šta ćeš valjda danas nije dan za veselje.
Ma šalim se vesela sam ja i bez toga.
Ma šalim se vesela sam ja i bez toga.
Adrianna- Iskusni slastičar
- Broj postova : 177
ja sam sad vesela jer sam konačno učinila jedan korak dalje u svom životu,i vidim da ja to mogu
KLAPAT- EXTRA ZLATNI MAJSTOR SLASTIČAR
- Broj postova : 1533
Jer sam skužila da mi jetko od moderatora napisao/la mala od figurica....
i to mi je baš fora
i to mi je baš fora
migulica- Mala od figurica
- Broj postova : 334
je, azdaja mladja priznaje krivicu...
...hej...a koja je aždaja mlađa a koja starija????? ....znam samo da ste obje piletine.....(naspram nas večina teta u srednjim godinama )
Ha ha ha ha
da piletine....jedva su trajno perje dobile!
da piletine....jedva su trajno perje dobile!
migulica- Mala od figurica
- Broj postova : 334
cuj, jelena je sefica tj azdaja senior, iako sam to po godinama ja.. al evo ja sam ti prikeljila podnick...
Što dobijete kad pečete palačinke i gledate forum :lol:
Danas me veseli to da smo dobro pročitajte dobili pozitivno rešenje od t.coma,u našu korist,i presretna sam jupiiiiiiiiiiiiii!
Danas me veseli to da smo dobro pročitajte dobili pozitivno rešenje od t.coma,u našu korist,i presretna sam jupiiiiiiiiiiiiii!
KLAPAT- EXTRA ZLATNI MAJSTOR SLASTIČAR
- Broj postova : 1533
SLATKI SVIJET :: Off topic :: Arhiva
Stranica 1 / 1.