JUPIIIIIIII!!!!!! KREĆEM NA VOŽNJU DANAS....
+14
migulica
dada
IDAKO
vesna korica
malena 2
vgregur2
muticmaja
kika
jadro
KLAPAT
Dubravko
Tinna
Nessa
Jelena
18 posters
SLATKI SVIJET :: Off topic :: Arhiva
Stranica 1 / 3.
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3
JUPIIIIIIII!!!!!! KREĆEM NA VOŽNJU DANAS....
Molim da se svi sklonite sa ceste.. :auto: jer ko zna u kom cu pravcu zavrsiti...mislim danas.
Napokon krećem s mojom vožnjom...sva sam uzbudjena kao da sam dobila na lotu. Još od moje 18 god vapim za tim vozackim i da imam
polozeno, ali nikad nije kasnoooo...
Napokon krećem s mojom vožnjom...sva sam uzbudjena kao da sam dobila na lotu. Još od moje 18 god vapim za tim vozackim i da imam
polozeno, ali nikad nije kasnoooo...
Re: JUPIIIIIIII!!!!!! KREĆEM NA VOŽNJU DANAS....
Napokon draga,bilo je i vrijeme da počneš vozit.
Samo hrabro i bez panike...ti to možeš...
A ja za početak imam sreću da sam u Rijeci pa do mene ne možeš
(šalim se),samo ti dođi i do mene ako kreneš u mom pravcu...
Čestitam!
Samo hrabro i bez panike...ti to možeš...
A ja za početak imam sreću da sam u Rijeci pa do mene ne možeš
(šalim se),samo ti dođi i do mene ako kreneš u mom pravcu...
Čestitam!
Nessa- FORUMSKI PANDUR
- Broj postova : 924
Sva sreća pa sam daleko ....ajde, ajde bilo je i vrijeme....sad kad položiš nadam se da ćemo te vidjeti i u Rijeci!
Samo hrabro i bez panike!
Samo hrabro i bez panike!
Tinna- Srebrni slastičar
- Broj postova : 876
KLAPAT- EXTRA ZLATNI MAJSTOR SLASTIČAR
- Broj postova : 1533
....kao što sam već rekla.....srećom da sam zbilja daaaaaleko
..a kad položiš sjedaj u auto i dovezi se do nas....to će ti biti najbolja praksa
..a kad položiš sjedaj u auto i dovezi se do nas....to će ti biti najbolja praksa
Cek da prvo skupim hrabrosti da se nakon položenog vozačkog dovezem do Osijeka...
Sposobna za napraviti takve skulpture od torti a uplašila se jednog malog običnog vozačkog? Bez veze......
Sve dolazi iskustvom pa tako i vožnja.
Namjesti sjedalo, retrovizore, zaveži se, ubaci u brzinu i gassssssssssss :auto:
Sve dolazi iskustvom pa tako i vožnja.
Namjesti sjedalo, retrovizore, zaveži se, ubaci u brzinu i gassssssssssss :auto:
Gle za prvi put sam zadovoljna..oborila sam samo dve bakice, jedan kamion zgurala s ceste, i ostetila 6 auta na parkingu..nije strasno..drugi put ce biti bolje...
Znam ja da ćeš ti savladati vožnju, to ti je ko ukrašavanje kolača, samo ideš naprijed. A imaš sreće da te ne kaći novi zakon "mladog vozaća" Sretno
vgregur2- Srebrni slastičar
- Broj postova : 786
Znaci li to da neko vreme ne treba da isterujem auto iz dvorista?
malena 2- Slastičar amater
- Broj postova : 9
A čuj..sve na vlastitu odgovornost...malena 2 je napisao/la:Znaci li to da neko vreme ne treba da isterujem auto iz dvorista?
sreca pa zivim miljama dalje hehhehhheeheeh sretno na voznji a posle i na testovima heheheh :auto: :auto: :auto: ljubac ;) ;)
vesna korica- Iskusni slastičar
- Broj postova : 292
Za prvi put si dosta pobrala,potrudi se iduči put više jer ti to donosi pppppuuuuunnnnnooooo pozitivnih bodova zez!
Joj super evo već je veće ja još uvijek tu nešto piskaram znači živ sam Jela nam više sad ne vozi(nadam se) a i dobro je to što sam ipak malo dalje ali uvijek od sad na dalje treba dobro paziti kad se prelazi cesta jer inačeali nema veze ja se ne bojim ja znam da če to jela dobro savladati ja ču se mirno i dalje voziti
oš da ti ja dam par lekcija
naslov seminara: Slav. Brod-Vukovar - sat vremena vožnje
IDAKO- Iskusni slastičar
- Broj postova : 311
IDAKO je napisao/la:oš da ti ja dam par lekcija
Gle..kad mu budu trebali saveti o rely voznji imam dve solucije kome da se obratim..Mom mužu i tebi, a sobzirom na vaše voznje...
dobro je da uopšte i hocu da sednem za volan koliko sam istraumirana...
E pa da se pohvalim malo danas...sve sto sam na prvom satu uradila dobro e vala danas sam zasrala skroz i to do maximuma..noga mi je non stop bila na gasu ( adrenalin proradio ) tako da imam osecaj da je instroktor imao osecaj da je kao CD koji preskace na jednom mestu ponavljajuci mi ''pusti gas'', drugo..pobrkala sam sve strane sveta, vise nisam znala sta je levo a sta desno, sramota...e onda nas je malo policija zaustavljala ( sto je zaista dobar znak za moju buducu karijeru vozaca).
E onda sam muku mucila sa zasutavljanjem i kvacilom...pa sa skretanjem...sva sreca pa su neki pojedinci uvideli ko je na cesti pa se sklanjali na vreme... tako da nije bilo zrtava....juuupi ja! Sve u svemu...sutra ujutro duuuuboko moram da udahnem pre nego sednem za volan...
E onda sam muku mucila sa zasutavljanjem i kvacilom...pa sa skretanjem...sva sreca pa su neki pojedinci uvideli ko je na cesti pa se sklanjali na vreme... tako da nije bilo zrtava....juuupi ja! Sve u svemu...sutra ujutro duuuuboko moram da udahnem pre nego sednem za volan...
jadan taj tvoj instruktor....herc će ga zgrabit.....
..ili gastritis kad izgubi živce s tobom
Istina...jadan on samnom..jos ovako tvrdoglavog kandidata nije imao..izostavila sam i ono najvaznije...otimanje za volan...dok mi je u jednom trenutku rekao '' Jecooo pusti volan'' onda mozete da zamislite koliko sam bila zlatna...
Žalim tvog instruktora...stvarno će jadan poludit.
Ne zna on s kim ima posla...
Ne zna on s kim ima posla...
Nessa- FORUMSKI PANDUR
- Broj postova : 924
Pa ti si još dobra! Moj je instruktor nakon što sam ja položila dao otkaz na radnom mjestu. Stvarno! Ja sam gu u 3. brzini vozila po najrazrovanijoj ulici u Sl. Brodu, a čovjek je imao ishijas. Jedva je izašao niz auta.
(Nisam htjela da misli da sam neki mlak vozač) :auto:
(Nisam htjela da misli da sam neki mlak vozač) :auto:
Menjac sam izostavila...na sve ono gore navedeno bilo mi glupo da dodam jos i menjac, jer bi stvarno bilo previše... Nikakve vajde od ''domaćeg menjača'' i to je kruto i tvrdo..treba nešto mekše, neznije...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...mozda mi ovako nesto brze udje u glavu...grrrrr...kao dve leve noge da imam , a ruka kao da sam 100god radila u rudniku...
....e to su ti ruke koje rade torte...za ne vjerovat....meni muž svako malo govori da ću getribu skurit kako grubo šaltam.......a to da sam trebala biti šumar to mi govori već godinama
....stara moja ne daj se ti....ja sam prvi puta išla na vozački sa dvadeset godina i stari iskusni instruktor mi je nakon osmog sata rekao da bolje odustanem jer da ja nisam za vozit.......
....kad sam išla ponovo u školu sa 30 godina instruktor mi je rekao da stari nije imao pojma jer da sam ja rođena za vozit......e sad si ti misli.....
gledaj to ovako......svi ti instruktori su ti muški...i kad vide ženu kandidata odma vide još jedu babu za volanom od čega im se kosa diže na glavi....tak da ti oni nisu baš objektivni
forumski zmaju ....sorry ali morala sam
....stara moja ne daj se ti....ja sam prvi puta išla na vozački sa dvadeset godina i stari iskusni instruktor mi je nakon osmog sata rekao da bolje odustanem jer da ja nisam za vozit.......
....kad sam išla ponovo u školu sa 30 godina instruktor mi je rekao da stari nije imao pojma jer da sam ja rođena za vozit......e sad si ti misli.....
gledaj to ovako......svi ti instruktori su ti muški...i kad vide ženu kandidata odma vide još jedu babu za volanom od čega im se kosa diže na glavi....tak da ti oni nisu baš objektivni
forumski zmaju ....sorry ali morala sam
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3
SLATKI SVIJET :: Off topic :: Arhiva
Stranica 1 / 3.