Danas mi se dogodilo nesto neobicno
3 posters
Stranica 1 / 1.
Danas mi se dogodilo nesto neobicno
Nakon nagovaranja moga muza (nije mi se dalo ici jer je bilo hladno i vjetrovito) uputila sam se s njim i nasim sinom na Cherry Blossom festival koji se svake godine odrzava u nasem mjestu. I tako setamo mi od standa do standa (bilo je mnogo izlagaca), ja u narucju nosim sina, prilazi nam zenskica s jednog standa i poklanja mi ovo
Zbunjena gledam u nju, a ona mi objasnjava da su me s njenog standa odabrali zato jer sam mama. Dali su mi jedan letak o lokalnoj grupi mama i njihovim aktivnostima. Moram priznati da mi jos uvijek nije jasno zasto su bas mene izabrali jer je bilo jos mama, ali mi je jako drago sto jesu. Ovakvih stvarcica (Tupperware) nikad dosta u kuhinji. Muz mi kaze da bih trebala igrati lotto obzirom da mi ljudi nicim izazvani daju poklone na ulici.
Zbunjena gledam u nju, a ona mi objasnjava da su me s njenog standa odabrali zato jer sam mama. Dali su mi jedan letak o lokalnoj grupi mama i njihovim aktivnostima. Moram priznati da mi jos uvijek nije jasno zasto su bas mene izabrali jer je bilo jos mama, ali mi je jako drago sto jesu. Ovakvih stvarcica (Tupperware) nikad dosta u kuhinji. Muz mi kaze da bih trebala igrati lotto obzirom da mi ljudi nicim izazvani daju poklone na ulici.
Vanchy- Slastičar amater
- Broj postova : 48
Re: Danas mi se dogodilo nesto neobicno
...pa super, ovakvih stvarčica stvarno nikad dovoljno u kuhinji...
sunseeker- Iskusni slastičar
- Broj postova : 235
Re: Danas mi se dogodilo nesto neobicno
Dok sam bila klinka nije mi se sviđalo to je mama kupovala Tupperware. Zezala sam ju da ćemo početi jesti iz plastičnih tanjura. Međutim kad sam se udala i sama sam vidjela prednosti kvalitetnih plastičnih spremnika. U jako kratkom vremenu mi je trebalo puno toga pa sam se prihvatila posla i uključila se u prodaju istih. Naravno, radila sam to dok nisam sebi priskrbila dostatnu količinu.
to se tiče tvoje priče super poklon. Da si kojim slučajem na naim sajmovima dobila bi nekakav slatki ili bombon. ;)
to se tiče tvoje priče super poklon. Da si kojim slučajem na naim sajmovima dobila bi nekakav slatki ili bombon. ;)
Stranica 1 / 1.