RIMINI-SLIKE
5 posters
SLATKI SVIJET :: Off topic :: Arhiva
Stranica 1 / 1.
Nessa- FORUMSKI PANDUR
- Broj postova : 924
Re: RIMINI-SLIKE
Stvarno ste imali ta vidjeti, a vidim i da ste svi bili dobre volje. Slike su super kada ih gledam sve mi zazubice idu.
vgregur2- Srebrni slastičar
- Broj postova : 786
Bolje da nisam ila,jer ja bi samo ostala .Boe,to ja zovem umjetnost,a ne slastičarstvo.Ko zna kake su unutra sve te torte???
KLAPAT- EXTRA ZLATNI MAJSTOR SLASTIČAR
- Broj postova : 1533
Naalost nisam ni ja bila, ali su bili Adrianna i Dubravko.A poto naa Jelena nije stigla stavit slike stavila sam ih ja.A sljedeće godine idem sigurno jer je ovo pravo umijeće...
Klapat najbolje da malo priupitamo Dubravka,moda se raspitao za nas kakve su torte bile unutra.
Klapat najbolje da malo priupitamo Dubravka,moda se raspitao za nas kakve su torte bile unutra.
Nessa- FORUMSKI PANDUR
- Broj postova : 924
ja mislim da to nisu torte _mislim na ove od fondona_nego samo stiropor presvucen posto je salon bio tri dana torta se morala odrzat u hali na temperaturi.Mislim slicno je bilo na salonu u parizu prosle godine.Ostalo je bilo pravo Cokolada... krokant.... secer ....to je izdrzljivo i ovi mali zalogajcici su pravi posto se oni na kraju dana podele zainteresovanim posmatracima... buducim kupcima da degustiraju....JOJ sto vam je bilo lepo bas vam zavidim ......ja nisam iz tehnickih problemma isla mada sam dobila poziv od gospe marije siranovic.....budem sledece zime ....Malo je nezgodno stici tamo posto nema aeroport pa mi teba tri dana jahanja......ljubac zenskici i hvala na ovim predivnim sliicama
vesna korica- Iskusni slastičar
- Broj postova : 292
SLATKI SVIJET :: Off topic :: Arhiva
Stranica 1 / 1.