Rimini 2009
4 posters
SLATKI SVIJET :: Off topic :: Arhiva
Stranica 1 / 1.
Rimini 2009
Drage moje dame i gospodo ako ima još koji osim mene a ne želi se pokazati, ko što sam Vam obečao javljam Vam za odlazak u Rimni na sajam se ide 18,19 i 20.01.2009g cijena će Vam biti oko 1100.00 kuna po osobi za sve ostalo nazovita Mariju Širanović ona je organizator odlaska eo i broj 01/65 88 002
Re: Rimini 2009
Evo samo da vas sve skupa još jednom podsjetim Rimini je blizu ima još 2 dana za prijavu ako još netko ima želju ići pa požurite. Ja jedva čekam nisam još bio tamo pa ni u Italiji tako da mislim da će biti super.
Ja mislim da češ uživati a i za nas koje ne idemo.Dobro se provedi nemoj zaboraviti fotič,da slikaš i da nam doneseš i podjeliš sigurno super trenutke.Sretno i uživaj!!!!
KLAPAT- EXTRA ZLATNI MAJSTOR SLASTIČAR
- Broj postova : 1533
Evo ja se vratio iz Riminija bilo je lijepo puno se toga vidjelo još samo da dođu slikice.
Neka si se ti nama vratio živ i zdrav i drago mi je da si se lijepo proveo i da si vidio puno toga lijepog...
A sad ćemo čekat nestrpljivo slikice...
A sad ćemo čekat nestrpljivo slikice...
Nessa- FORUMSKI PANDUR
- Broj postova : 924
Ha, ha, moš si mislit što će stići od njega. Jel da im kažem istinu?
Adrianna- Iskusni slastičar
- Broj postova : 177
Zašto?Šta je bilo?
Nessa- FORUMSKI PANDUR
To ne smijem bez odobrenja.
Samo da znate u Riminiju je bilo super. Odlična organizacija, hrpa izvrsnih suputnika, puno toga za vidjeti, jedina zamjerka na sve to je da je kratko trajalo. Ali utjeha je da se sve to ponavlja i slijedeće godine.
Samo da znate u Riminiju je bilo super. Odlična organizacija, hrpa izvrsnih suputnika, puno toga za vidjeti, jedina zamjerka na sve to je da je kratko trajalo. Ali utjeha je da se sve to ponavlja i slijedeće godine.
Znači isplatilo se otić vidjet...
Nessa- FORUMSKI PANDUR
Ma isplatilo se otić. A ako gledaš uvijek ima šta i vidjet (zavisi šta gledaš, bilo je do hostesa, svih mogućih vrsta i spolova, do onoga što rade slastičari, sladoledari, pekari, dizajneri i još cijela svita ljudi). Znaš da sam ja truba sa slikama. Moramo se dogovoriti pa da dođeš pregledati šta se može iskoristiti i pokazati.Ti si mi najbliža pa te moram iskorištavati.
Uglavnom jedva čekam da bude slijedeće putovanje.
Uglavnom jedva čekam da bude slijedeće putovanje.
Može može...čut ćemo se pa ćemo pregledat slike i stavit na forum...
Slobodno iskorištavaj...Baš me zanimaju slike da vidim kako vam je bilo ;)
Slobodno iskorištavaj...Baš me zanimaju slike da vidim kako vam je bilo ;)
Nessa- FORUMSKI PANDUR
Samo da se na izvještaj ne bude čekalo do idučeg pohoda na ako ljepo putovanje:))) Ja sam več na jednoj stranici vidjela slikice a možete i vi na upit od Kike za kanape stranica gdje je foto i kad otvorite velike su slike kliknete na snow info i evo rimini.Šta se tamo vidjelo mogu samo komentirati da sam ljubomorna na sve te ljepote a tek mirise
KLAPAT- EXTRA ZLATNI MAJSTOR SLASTIČAR
- Broj postova : 1533
SLATKI SVIJET :: Off topic :: Arhiva
Stranica 1 / 1.