Torta jastuk
+4
KLAPAT
Tinna
vgregur2
borovnica
8 posters
Stranica 1 / 1.
Torta jastuk
Zadnja promjena: Nessa; pon vel 09, 2009 9:58 pm; ukupno mijenjano 1 put. (Reason for editing : promjena za sliku sa mogućnosti klikanja)
borovnica- Slastičar amater
- Broj postova : 33
Re: Torta jastuk
Ne mogu povećati sliku tako da ne vidim te sitnice. Torticaje toliko nježna i lijepa
vgregur2- Srebrni slastičar
- Broj postova : 786
Predivna je!
A tragove koje spominješ ne vidim! To samo ti vidiš jer znaš gdje si šta radila ili fulala, a mi sa strane možemo samo uživati!
A tragove koje spominješ ne vidim! To samo ti vidiš jer znaš gdje si šta radila ili fulala, a mi sa strane možemo samo uživati!
Tinna- Srebrni slastičar
- Broj postova : 876
baš je impatična
KLAPAT- EXTRA ZLATNI MAJSTOR SLASTIČAR
- Broj postova : 1533
Imam narudžbu za Uskrs za krstenje(moja prva narudžba).Trebala bih napraviti 2 vece torte,voćne.Jednu cu raditi sa jogurt kremom i sumskim voćem a drugu nemam predstavu.Zablokirao mi je mozak.Trazena je lagana proljetna.Mislila sam od banana nesto smiksati,ali bi htjela jos neko voce uz to.S obzirom da nije sezona nekog voca,nemam ideje
Japanski vjetar - definitivno najbolja voćna torta. I ne moraš staviti 3 vrste voća, bitne su beze kore, krema + voće po želji.
Anika- Slastičar amater
- Broj postova : 27
Znam,ali nisam htjela riskirati sa tim korama.Ma samo da napisem da sam prezadovoljna,napokon je ispalo bas kako sam i planirala.Evo slike,zena je htjela da joj napravim tortu jastuk a drugu sam radila po svojoj volji,mada nije htjela nista upadljivo.Prva je kao sto sam napisala,jogurt torta sa sumskim vocem i korama od kinder pingvia sto sam nasla u coolinariki a druga je od banana i jagoda,puding krema sa slagom(tzv. parfe ako se ne varam) i korama sa orasima.
http://img12.imageshack.us/gal.php?g=img0825c.jpg
Boja je ljubicasta,ali zagasito ljubicasta.Pisala sam sa bjelanjcima pomijesanim sa secerom u prahu i octom,a kolicine nemam pojma jer sam radila od oka i prezadovoljna sam.Moram priznati da puuuno bolje izgleda u zivo nego na fotki.Pokusala sam izraditi kolijevku i bebu ali mi se nije dovoljno stvrdnula smjesa pa mi nije uspjelo.Ali dobro je ispalo i bez toga
I da znate,sad sam jaaaako ponosna na sebe(valjda nisam dosadna ali je ovo moja prva narudžba)
http://img12.imageshack.us/gal.php?g=img0825c.jpg
Boja je ljubicasta,ali zagasito ljubicasta.Pisala sam sa bjelanjcima pomijesanim sa secerom u prahu i octom,a kolicine nemam pojma jer sam radila od oka i prezadovoljna sam.Moram priznati da puuuno bolje izgleda u zivo nego na fotki.Pokusala sam izraditi kolijevku i bebu ali mi se nije dovoljno stvrdnula smjesa pa mi nije uspjelo.Ali dobro je ispalo i bez toga
I da znate,sad sam jaaaako ponosna na sebe(valjda nisam dosadna ali je ovo moja prva narudžba)
Stranica 1 / 1.