...veeelika torta...
+9
muticmaja
KLAPAT
sunseeker
Tinna
Nessa
kika
Jelena
Sonia_mi
pahuljica
13 posters
Stranica 1 / 1.
Re: ...veeelika torta...
Torta je suuuper! Sto je Sonia rekla ima tu materijala podosta.Ali sve je tako uredno i pedantno zagladjeno. Ako nije tajna koje su dimnzije torte, i sa čime su premazane?
Još jednom torta je suuper
Još jednom torta je suuper
pahuljice ovo je super...ne mogu si zamisliti koliko je posla kod ovako velikih torti.....jel ovo šećerni buketić koji pada sa torte ili pravo cvijeće?
ajmeee...stvarno ima i materijala i posla oko ovakve torte...
super je
super je
Nessa- FORUMSKI PANDUR
- Broj postova : 924
Lijepo, lijepo...posla kolko hoćeš, a ti si to savršeno napravila...predivna je
Tinna- Srebrni slastičar
- Broj postova : 876
...pa da doista ima dosta posla, kad sam se prihvatila tog nisam niti sumnjala u to, ali bio mi je to izazov i dobro sam ga odradila...
...što se tiče dimenzija...najveća je promjera 65 cm, a najmanja 20 cm...cvijeće je pravo...izvana je premazana šlagom...eto, ako vas još nešto zanima pitajte, ja sam tu...
...što se tiče dimenzija...najveća je promjera 65 cm, a najmanja 20 cm...cvijeće je pravo...izvana je premazana šlagom...eto, ako vas još nešto zanima pitajte, ja sam tu...
pahuljica- Iskusni slastičar
- Broj postova : 106
Super je i stvarno je ogromna... a mogla bi nam i staviti receptić (ali od one neke normalnih veličina ne od ove od 65 hehe...) ...
sunseeker- Iskusni slastičar
- Broj postova : 235
KLAPAT- EXTRA ZLATNI MAJSTOR SLASTIČAR
- Broj postova : 1533
... ...da da baš sam nojeva jaja koristila i miješalicu za beton...
...ova je torta sastavljena od 11 torti koje sam pojedinačno pekla, slagala jednu do druge, krojila i tako dalje....nisam još toliki profi da imam pećnicu ko pola dnevnog boravka...
...recepte ću staviti, ali molim vas za strpljenje, jer sam ih pospremila i trebat će mi dosta da ih ponovo otvorim...malo sam se prezasitila ovom zgodom...
...ova je torta sastavljena od 11 torti koje sam pojedinačno pekla, slagala jednu do druge, krojila i tako dalje....nisam još toliki profi da imam pećnicu ko pola dnevnog boravka...
...recepte ću staviti, ali molim vas za strpljenje, jer sam ih pospremila i trebat će mi dosta da ih ponovo otvorim...malo sam se prezasitila ovom zgodom...
pahuljica- Iskusni slastičar
- Broj postova : 106
torta je...wow....svaka cast na trudu, jako lijepo izgleda, vjerujem da je bilo dosta posla
Tina- Iskusni slastičar
- Broj postova : 112
Stranica 1 / 1.