Pozdrav Moderatorici
+8
Tinna
sunseeker
jadro
Nessa
kika
kruskica
Jelena
Dubravko
12 posters
SLATKI SVIJET :: Off topic :: Arhiva
Stranica 1 / 1.
Re: Pozdrav Moderatorici
opasna adminica nema sta...
kruskica- Iskusni slastičar
- Broj postova : 239
I ja se pridružujem čestitkama i podršci za naš slatki forum..
Nessa- FORUMSKI PANDUR
- Broj postova : 924
....ovo ti je super ideja sa pokretanjem novog foruma...
...ono štekanje me već iživciralo....svakih par dana forum padne....
...znaš kaj mi je jedino koma...na onom forumu sam bila aktivna dvije godine....i znam koliko je gore more informacija...koliko recepata...koliko iskustava napisano....slika, objašnjenja, korisnih linkova....jedino mi je radi toga malo koma.....nadam se da će cure dolaziti i na ovaj forum i da ćemo lijepo funkcionirati
...ono štekanje me već iživciralo....svakih par dana forum padne....
...znaš kaj mi je jedino koma...na onom forumu sam bila aktivna dvije godine....i znam koliko je gore more informacija...koliko recepata...koliko iskustava napisano....slika, objašnjenja, korisnih linkova....jedino mi je radi toga malo koma.....nadam se da će cure dolaziti i na ovaj forum i da ćemo lijepo funkcionirati
Ja volim kolače, to sam i juce bila rekla. Samo su i mene pocele zivcirati neke stvari. Nije ovo smao moja ideja za pokretanje ovog foruma, već od svih Vas. Tako da to nije samo moj forum, već NAŠ forum....
Isto tako znam da je brdo recepata tamo, brdo slika, svega, ali gle...kao sto se tamo sakupilo polako, sakupiće se i ovde...malo pomalo i popunicemo .... ;)
Isto tako znam da je brdo recepata tamo, brdo slika, svega, ali gle...kao sto se tamo sakupilo polako, sakupiće se i ovde...malo pomalo i popunicemo .... ;)
Pridružujem se čestitkama i podrškama!!!!! Bit će i ovdje i slika i recepata samo treba malo vremena, nigdje nije stvoreno preko noći.
... da, i ja mislim da će se s vremenom i ovdje skupiti svakakvih recepata i savjeta... te se pridružujem čestitkama na (kako admin kaže) našem novom forumu ...
sunseeker- Iskusni slastičar
- Broj postova : 235
Ma cure moje, za vrlo kratko vrijeme ovaj forum će dostići i prestići onaj stari, jer poznavajući sve nas nećemo mirovati dok ga ne zatrpamo slikama i receptima....
Čestitam svima koji su sudjelovali u zamisli i stvaranju foruma!
Čestitam svima koji su sudjelovali u zamisli i stvaranju foruma!
Tinna- Srebrni slastičar
- Broj postova : 876
Super Jelena & company!
sonja- Slastičar amater
- Broj postova : 46
Super ideja za novi forum, i meni je ono stekanje bas islo na zivce.
alek- Mestrica od aranžmana
- Broj postova : 24
ja sam već na par mjesta rekla koliko mi je drago...
IDAKO- Iskusni slastičar
- Broj postova : 311
Moram se i ja nadovezat ali prije svaka čast na stvaranju novog foruma,jer i ako sam bila kratko vrjeme na starom i mene je bacalo iz takta ono padanje foruma,baš kad sam nešto trebala ne možeš do toga.Zato 3x HURA za novi forum i druženje,a što se tiče poslanih tekstova netreba žaliti,jer sve če se polako popuniti sa boljim i ljepšim a tu smo da si pomognemo
KLAPAT- EXTRA ZLATNI MAJSTOR SLASTIČAR
- Broj postova : 1533
SLATKI SVIJET :: Off topic :: Arhiva
Stranica 1 / 1.