banana torta
3 posters
SLATKI SVIJET :: Recepti :: Torte
Stranica 1 / 1.
banana torta
Evo jedne meni drage i fine torte kolićinski jevelika a jednostavna za napraviti
potrebno je za kremu:
2l mljeka
4 pudinga od vanilije
30 dkg šećera
6 žlica brašna
300g margarina
2dclslatkog vrhnja
[b]1 pakovanje karolina piškota
4 jaffa keksa
pakovanje pettit keksa
2,5kg banana
2lMljeka ,šećer, 4pudinga ,brašno skuhat kada je kuhano u ohlađeno dodati margarin i slatko vrhnjei sve to zajedno dobro smiksatii filovati
RAD: na tacnu poslagati petit kekse umočene u mljeko (sami si određujete koliko će biti velika torta moja bude 36x26 cm) pa fil pa poslagati na taj fil karolina piškote pa opet red fila pa na taj fil poslagati cjele banane u dužinu pa na banane opoet fil pa poslagati jaffa kekse sa čokoladom prema gore i na kraju opet fil i sa filom namazati cjelu tortu i fil si na početku podjelite na 4 dijela i ostaviti još za namazat okolo tortu i na kraju na taj fil ja stavim oko 3-4 ddl tučenog slatkog vrnja
potrebno je za kremu:
2l mljeka
4 pudinga od vanilije
30 dkg šećera
6 žlica brašna
300g margarina
2dclslatkog vrhnja
[b]1 pakovanje karolina piškota
4 jaffa keksa
pakovanje pettit keksa
2,5kg banana
2lMljeka ,šećer, 4pudinga ,brašno skuhat kada je kuhano u ohlađeno dodati margarin i slatko vrhnjei sve to zajedno dobro smiksatii filovati
RAD: na tacnu poslagati petit kekse umočene u mljeko (sami si određujete koliko će biti velika torta moja bude 36x26 cm) pa fil pa poslagati na taj fil karolina piškote pa opet red fila pa na taj fil poslagati cjele banane u dužinu pa na banane opoet fil pa poslagati jaffa kekse sa čokoladom prema gore i na kraju opet fil i sa filom namazati cjelu tortu i fil si na početku podjelite na 4 dijela i ostaviti još za namazat okolo tortu i na kraju na taj fil ja stavim oko 3-4 ddl tučenog slatkog vrnja
Zadnja promjena: SANELAA; čet lis 23, 2008 10:37 pm; ukupno mijenjano 2 put/a. (Reason for editing : https://i.servimg.com/u/f77/13/17/72/44/torta211.jpg)
SANELAA- Slastičar amater
- Broj postova : 32
Re: banana torta
Ovo je doooobroooo puno kreme, to je za mene , a ovako ukrašena baš je zanimljiva, super ideja
Re: banana torta
uf, ovo mi nije trebalo na uranak
IDAKO- Iskusni slastičar
- Broj postova : 311
SLATKI SVIJET :: Recepti :: Torte
Stranica 1 / 1.