Moja nova igračka
5 posters
Stranica 1 / 1.
KLAPAT- EXTRA ZLATNI MAJSTOR SLASTIČAR
- Broj postova : 1533
Re: Moja nova igračka
Hvala na informaciji, upravo sam u razmišljanju da ga kupim
vgregur2- Srebrni slastičar
- Broj postova : 786
sretnice !!! koliko novčića bi trebalo odvojiti i gdje ga je kupio???
irena11- EXTRA ZLATNI MAJSTOR SLASTIČAR
- Broj postova : 1168
Kod našeg Dubravka u Uslugi Dora a košta 750 kunića
Vesna samo daj stvarno je super i korištenje nema problema,a sviđa mi se jer nema okusa po boji kad inače šlag bojaš i dodaješ i dodaješ boje da bude intenzivne
Vesna samo daj stvarno je super i korištenje nema problema,a sviđa mi se jer nema okusa po boji kad inače šlag bojaš i dodaješ i dodaješ boje da bude intenzivne
Hvala na informaciji od prve ruke
Blago tebi, ja ću još malo sačekati, dam više za alate nego što dobijem od torti :-(
kalimero- Srebrni slastičar
- Broj postova : 736
Super, ajd bar ćemo vidjeti kako to izgleda na tortama.
Meni je jedna tražila tortu koja je rađena tim kistom po ticinu, normalno da nisam to prihvatila.
Meni je jedna tražila tortu koja je rađena tim kistom po ticinu, normalno da nisam to prihvatila.
kalimero- Srebrni slastičar
- Broj postova : 736
sutra stiže, jedva čekamo....nadam se samo da ćemo znati se koristiti se tom igračkicom.... ako ne KLAPAT će imati hrpu pitanja
polako udahni izdahni skupa čemo nešto smisliti i ja ti još nisam majstor u tome najbolja je jadro a nje ko za ljek kad je treba nema je.
crjevo staviš u aparat onaj dio koji ima crtice po sebi a drugi u pištoljzašaraviš a onofg samo pritisneš povučeš prema dolje i takoi i izvqdiš
pištolj ti je s jedne stranem ko penkala mat boje odšrafiš i zategneš šrafič do kraja a druga strana tu ti ide boja imaš jedan ko ljevak posudicu e tu ti ide boja.Jesi kupila boju??
rekli su da ne stavlajti puno boje ali koliko smo mi probali brzo se troši doduše ja još nisam jer moja kćer mlađa je luda čim uzmem u ruke i drugu tortu je sama krasila,užas a pored ljevka je jedan dugmič koji se pokrečenapred nazad e s tim reguliraš jačinu špricanja.
A joj nema točki velikih slaova valjda budeš shvatila ako ne pitaj.
Ja sam čistila kroz vodu isto tako nalila sam vodu tu i špricala neznam dali treba još gdje.
Kad upotrebiš odma moraš prati jer ti se inače dizna zaštopa i gotov pištolj pazi
crjevo staviš u aparat onaj dio koji ima crtice po sebi a drugi u pištoljzašaraviš a onofg samo pritisneš povučeš prema dolje i takoi i izvqdiš
pištolj ti je s jedne stranem ko penkala mat boje odšrafiš i zategneš šrafič do kraja a druga strana tu ti ide boja imaš jedan ko ljevak posudicu e tu ti ide boja.Jesi kupila boju??
rekli su da ne stavlajti puno boje ali koliko smo mi probali brzo se troši doduše ja još nisam jer moja kćer mlađa je luda čim uzmem u ruke i drugu tortu je sama krasila,užas a pored ljevka je jedan dugmič koji se pokrečenapred nazad e s tim reguliraš jačinu špricanja.
A joj nema točki velikih slaova valjda budeš shvatila ako ne pitaj.
Ja sam čistila kroz vodu isto tako nalila sam vodu tu i špricala neznam dali treba još gdje.
Kad upotrebiš odma moraš prati jer ti se inače dizna zaštopa i gotov pištolj pazi
Dobro je ovo sve znati, spremam jedan posjet kod Dubravka, isto ću dobiti na poklon tu divnu stvar. Ali kako su se cure zainteresirale čini mi se da će sve sve rasprodati dok ja dođem, jer odlazim na godišnji odmor i neće me biti 3 tjedna. Pa nešto mi ostavite,
...prezadovoljne smo...iako još se moramo malo ispraksati sa tom igračkicom....pazimo na nju kao da je dragulj....čak smo si nabavile destiliranu vodu za pranje (da se ne bi kamenac uhvatio pa eto zla)
srce si
srce si
Zadnja promjena: irena11; pon svi 16, 2011 11:39 am; ukupno mijenjano 1 put.
Ma ništa ja sam je gledala dugo i nikako a sad se mi pružila prilika i evo.Treba prakse normalno ali i to bude samo daj šta tebi nebi išlo kad rariš super torte
i ja bi takvu igracku, al drago mi zbog tebe. Dobila sam i ja neke igracke kad slikam stavit cu sliku.
ankar- Srebrni slastičar
- Broj postova : 905
hvala a budeš i ti došla na red za igračku
Similar topics
» moja prva sexy torta...repete---"moja ciciiiii..predivni cvijete moj !!"
» Moja DORA
» nova majstorica
» Sretna nova
» Moja rodjendanska