Auto
+4
KLAPAT
vgregur2
Jelena
Tinna
8 posters
Stranica 1 / 1.
Re: Auto
Beeez teksta sam. Jako me veseli kada vidim 3 d torte. Ova me oduševila.
I da ti kažem jednu tajnu. Neki dan sam bila u slastičarni Vincek. U izlogu je imao dvije torte velike automobila. I kada sam vidjela greške. Shvatila sam da smo u stvari mi profesionalci, a oni amateri koji imaju kupce neznalice.
I da ti kažem jednu tajnu. Neki dan sam bila u slastičarni Vincek. U izlogu je imao dvije torte velike automobila. I kada sam vidjela greške. Shvatila sam da smo u stvari mi profesionalci, a oni amateri koji imaju kupce neznalice.
vgregur2- Srebrni slastičar
- Broj postova : 786
Vesna slažem se! Mi smo (i sebe svstavam, neću biti skromna ) provesionalci i umjetnici, jer ovo što mi radimo rijetko koji dućan radi! Danas su u modi hostije sa slikama i to je onda kao nešto posebno...ljudi koji ne znaju padaju na dupe, kao ajme torta sa slikom, ne znam čega recimo Barbie...ma daj molim te...sve cure (i dečki naravno ) s ovog foruma su sto puta bolji slastičari....Al' ajde kad pogledaš ono je čista industrija, torte kao na traci, a mi se ipak svakoj torti posvečujemo kao da nam je jedina i stvaramo mala umjetnička djela! Bez lažne skromnosti
Tinna- Srebrni slastičar
- Broj postova : 876
Slažem se sa tobom u potpunosti. Zato ja svoje torte ne prodajem. Sve što radim radim od srca, a to nema cijene. Ako nije od srca onda ne radim.
vgregur2- Srebrni slastičar
- Broj postova : 786
Auto je fenomenala,nemam rijeći stvarno origigi.
Slažem se u potpunosti sa vama,naše torte imaju dušu imaju nešto što torte iz proizvodnje nikad ne budu imale.Kao što sam šnajderica pa mi svi šavovi zapadnu za oko ili nabori ili koja rupica ,tako i sad torte kad ju vidim vidim i ono što drugi ne vide.A sa Vesnom se slažem naše torte nemaju cijenu
Slažem se u potpunosti sa vama,naše torte imaju dušu imaju nešto što torte iz proizvodnje nikad ne budu imale.Kao što sam šnajderica pa mi svi šavovi zapadnu za oko ili nabori ili koja rupica ,tako i sad torte kad ju vidim vidim i ono što drugi ne vide.A sa Vesnom se slažem naše torte nemaju cijenu
KLAPAT- EXTRA ZLATNI MAJSTOR SLASTIČAR
- Broj postova : 1533
prekrasna je, nema mjesta skromnosti kad radis ovakve torte.
ankar- Srebrni slastičar
- Broj postova : 905
uau fenomenalan je
tanja33- Brončani slastičar
- Broj postova : 493
Stranica 1 / 1.