Americki biskviti...recepti....
4 posters
Stranica 1 / 1.
Americki biskviti...recepti....
E ovako cure..gledajuci neke odredjene emisije...malo sam zapela za te americke biskvite...volela bih probati jedan uraditi.. Jer blizi mi se cerkin rodjendan,
radim joj jednu posebnu tortu i takvi biskviti bi mi najvise odgovarali u celoj prici...Razmisljala sam o Zaher torti, ali mi je ona suvise preteska za ovu vrucinu.
Pa sam resila da probam sa tim, pa ako ima ko takav recept..neka postavi ovde. Hvala unapred svima...
radim joj jednu posebnu tortu i takvi biskviti bi mi najvise odgovarali u celoj prici...Razmisljala sam o Zaher torti, ali mi je ona suvise preteska za ovu vrucinu.
Pa sam resila da probam sa tim, pa ako ima ko takav recept..neka postavi ovde. Hvala unapred svima...
Re: Americki biskviti...recepti....
E pa draga Jelena - mi navikli da ti nama dijeli recepte i savjete, a vidi sad nita mi trenutno ne pada na pamet........a ako si mislila neku ogromnu 3D tortu onda će ti cure to su već radile dati neki korisniji savjet od mene........ja samo ubijam vrijeme dok ne krenem raditi evo ti jedna pusa
Pa eto vidis, ni ja nisam savrsena...i meni treba pomoc...i ja nesto trebam..hehehehhe
Jelena kako si ti moja veliiiika učiteljica kopala sam i rukama i nogama da ti nađem recept i normalno evo gaaaaaaa
Američki biskvit:
Kalup 20cm
460 g brana
1 praak za pecivo
315 g maslaca
315 g ećera u prahu
5 jaja
Peće se od 75 min do 90 min.
probala ga nisam samo ti prepisala, a ti sada isprobaj prije pa javi
Američki biskvit:
Kalup 20cm
460 g brana
1 praak za pecivo
315 g maslaca
315 g ećera u prahu
5 jaja
Peće se od 75 min do 90 min.
probala ga nisam samo ti prepisala, a ti sada isprobaj prije pa javi
Cekaj, mislis na debeli biskvit i tanki sloj neke kreme, tako nesto nisam radila. Moje 3D torte su radene od klasicnih kremastih torti i stvarno je teze za radit, al kad takve traze. Jedva cekam vidit sta ces iskemijat.
ankar- Srebrni slastičar
- Broj postova : 905
Stranica 1 / 1.