...svadbena....stalak...koji put...klap
+5
renchy
ankar
vgregur2
Jelena
kika
9 posters
Stranica 1 / 1.
...svadbena....stalak...koji put...klap
...u subotu sam rezuckala tortu na lijepim svatovima naših ljudi....jedini problem kaj tortice nisam uspjela slikati prije nego sam se nekako progurala pa su slike loše...torte iznutra- sve kakao biskviti, naravno natopljeni sirupom od lješnjaka i kreme vanilija čokolada i mocca
[img] By kika06, shot with KODAK EASYSHARE M853 ZOOM DIGITAL CAMERA at 2009-11-02[/img]
topper...lagano klizi na vrućini
[img][/img]
...ja sam bila obučena u laganu ljetnu majicu i ipak sam se skuhala kako je bilo vruće,,,,,ova torta je bila sat vremena na toplom i vidi se da je počela lagano sjedati
[img] By kika06, shot with KODAK EASYSHARE M853 ZOOM DIGITAL CAMERA at 2009-11-02[/img]
topper...lagano klizi na vrućini
[img][/img]
...ja sam bila obučena u laganu ljetnu majicu i ipak sam se skuhala kako je bilo vruće,,,,,ova torta je bila sat vremena na toplom i vidi se da je počela lagano sjedati
Re: ...svadbena....stalak...koji put...klap
Sve pohvale draga moja...heben posao si napravila...
Vidi se da je uloženo mnogo truda..i da si dala maximum sebe...
Nažalost temperaturu u sali je ne moguće kontrolisati posebno kad torta obložena tičinom udje iz hladnog u toplo... To je nažalost nešto na šta ne možemo baš niko puno da utičemo...
Ali sve u svemu za odlično odradjen posao i još bolju prezentaciju i dekoraciju na samom stalku!
Vidi se da je uloženo mnogo truda..i da si dala maximum sebe...
Nažalost temperaturu u sali je ne moguće kontrolisati posebno kad torta obložena tičinom udje iz hladnog u toplo... To je nažalost nešto na šta ne možemo baš niko puno da utičemo...
Ali sve u svemu za odlično odradjen posao i još bolju prezentaciju i dekoraciju na samom stalku!
Vidiš da ti nije trebala pomoć za izradu ruža. Lijepo si to napravila. Torte su prekrasne.
vgregur2- Srebrni slastičar
- Broj postova : 786
prvo na ogromnom poslu koji si odradila, a zatim na hrabrosti. Ti, Jadra i Jelena vi ste za mene profici za vjencane torte, ovako nesto radit ne znam dal cu se usudit ni za deset godina. Ja sam u jednom danu uspila napravit 4 i nikad vise, a ne jos i dostavit, montirat i ostat do dugo u noc i strepit hoce li ostat ziva.
Vjerujem da rijetko tko u sali shvaca koliko je truda u tortu ulozeno i nekad mi bude zao zbog toga.
U svakom slucaju ti si zasluzila
Vjerujem da rijetko tko u sali shvaca koliko je truda u tortu ulozeno i nekad mi bude zao zbog toga.
U svakom slucaju ti si zasluzila
ankar- Srebrni slastičar
- Broj postova : 905
renchy- Iskusni slastičar
- Broj postova : 262
Svaka čast,prekrasne torte,vidim da si se pošteno naradila,ako ti nije problem napisati recept,neznam možda si več negdje napisala tu famoznu lješnjak kremu,jer zapažam da je često radiš.A ja sam valjda površna pa je nisam primjetila,unapred hvala :respekt
PS. A da san bolje pročitala vidjela bih da nije krema nego preljev
Samo sam tu nadodala svoj komentar kad sam vidjela i još jednom pročitala,nije ni čudo nakon 10 sati rada na poslu da neznam ni čitat
PS. A da san bolje pročitala vidjela bih da nije krema nego preljev
Samo sam tu nadodala svoj komentar kad sam vidjela i još jednom pročitala,nije ni čudo nakon 10 sati rada na poslu da neznam ni čitat
KLAPAT- EXTRA ZLATNI MAJSTOR SLASTIČAR
- Broj postova : 1533
Dinchy- Iskusni slastičar
- Broj postova : 124
Svaka čast draga... nadmašila si samu sebe (nas si već odavno premašila).... kad budu instrukcije ja se bilježim naravno....
Stranica 1 / 1.