Hello!
+7
ankar
renchy
Tinna
muticmaja
kika
KLAPAT
monika
11 posters
Stranica 1 / 1.
Hello!
Pozdrav svim umjetnicama na ovom forumu,
zovem se Monika i imam 17 godina. Jako volim jesti kolače i torte pa sam odlučila da je vrijeme da ih naučim i sama pripremati. Dosad sam ispekla samo 3 torte i bile su ukusne za jesti ali nisu bile nešto ukrašene pa mi je sad želja i to naučiti.
Planiram si kupiti neke od ovih nastavaka za ukrašavanje ali kako ih ima puno sličnih a različitih veličina, molila bih vas iskusnije da me savjetujete koji brojevi nastavaka su najpotrebniji za nekog tko je početnik i tko želi naučiti kako ukrasiti tortu.
zovem se Monika i imam 17 godina. Jako volim jesti kolače i torte pa sam odlučila da je vrijeme da ih naučim i sama pripremati. Dosad sam ispekla samo 3 torte i bile su ukusne za jesti ali nisu bile nešto ukrašene pa mi je sad želja i to naučiti.
Planiram si kupiti neke od ovih nastavaka za ukrašavanje ali kako ih ima puno sličnih a različitih veličina, molila bih vas iskusnije da me savjetujete koji brojevi nastavaka su najpotrebniji za nekog tko je početnik i tko želi naučiti kako ukrasiti tortu.
monika- Slastičar amater
- Broj postova : 4
Re: Hello!
Dobro došla .Što se tiče nastavka to prepuštam curama koje rade više sa šlagom.Na pravom si mjestu za učenje i pitaj slobodno sve što te zanima. Vidim da si mlada i več pečeš,ja imam tvojih godina kćer ali još nismo jeli tortu njenih ruku djela ni ne nadam se uskoro,jer baš nema interes .Još jednom čestitke !
KLAPAT- EXTRA ZLATNI MAJSTOR SLASTIČAR
- Broj postova : 1533
...prvo da ti poželim dobrodošlicu....baš mi je drago da se javlja neko ovako mlad sa puno entuzijazma......mi smo ti tu većina teta onako pristojnih godinica i sve smo tu da ti pomognemo.....(sad će me ostale "tete" udavit :evil: )
...što se tiče nastavaka i opreme javi se našoj administratorici Jeleni iliti aždaji koja ima dučanćić sa puno povoljnijim cijenama.....
....mislim da ti i ona može dati puno savjeta iako se svaka od nas večinom opredjeli za neku tehniku....
....samo reci koji te način dekoriranja zanima i mi ćemo ti pomoći.....
....i duuuugo ti nama tipkala i postala svoje radove :pozdrav:
...što se tiče nastavaka i opreme javi se našoj administratorici Jeleni iliti aždaji koja ima dučanćić sa puno povoljnijim cijenama.....
....mislim da ti i ona može dati puno savjeta iako se svaka od nas večinom opredjeli za neku tehniku....
....samo reci koji te način dekoriranja zanima i mi ćemo ti pomoći.....
....i duuuugo ti nama tipkala i postala svoje radove :pozdrav:
Dobrodošla
Na pravom si mjestu za naučiti sve u vezi s tortama i kolačima!
Na pravom si mjestu za naučiti sve u vezi s tortama i kolačima!
Tinna- Srebrni slastičar
- Broj postova : 876
:pozdrav: dobro došla
renchy- Iskusni slastičar
- Broj postova : 262
:pozdrav: dobro dosla.
Ne mogu virovat moja cer ima skoro 17 i jedino sta je interesira je sta ima za ist a ne sta skuvat ili ispec torte koje bi jela svaki dan samo da ih drugi peku. Blago tvojima kad te imaju, samo ti vjezbaj i malo po malo sve ce doc na svoje.
Jos jednom dobro dosla i dugo ostala
Ne mogu virovat moja cer ima skoro 17 i jedino sta je interesira je sta ima za ist a ne sta skuvat ili ispec torte koje bi jela svaki dan samo da ih drugi peku. Blago tvojima kad te imaju, samo ti vjezbaj i malo po malo sve ce doc na svoje.
Jos jednom dobro dosla i dugo ostala
ankar- Srebrni slastičar
- Broj postova : 905
Pozdrav dobro nam došla i još duže ostala. A pohvalno je što su nam se i mlade snage počele pridruživati.
Dobro nam došla i dugo ostala s nama...
Nessa- FORUMSKI PANDUR
- Broj postova : 924
...dobro došla draga...lijepo je kad se mladost interesira za nešto životnog...samo naprijed dragice mala...naučit čemo mi tebe svemu i svačemu...
pahuljica- Iskusni slastičar
- Broj postova : 106
Dobro došla
I ja sam krenula u kulinarske pohode sa 17, sretno!
I ja sam krenula u kulinarske pohode sa 17, sretno!
Dinchy- Iskusni slastičar
- Broj postova : 124
Stranica 1 / 1.