Prva pričest #2
+2
jadro
borovnica
6 posters
Stranica 1 / 1.
Re: Prva pričest #2
I ja dijelim mišljenje s Jadrom o bojama za pričesničke torte.... Torta je dobra... Ja bi možda išla s manje boja... 2 i to obavezno bijelu... Ali šta ja znam, nisam napravila niti jednu do sada pričesničku pa mi je lako praviti se pametna... Uglavnom dajem ti 5 za trud.... ;)
Potpisujem gore navedeno
renchy- Iskusni slastičar
- Broj postova : 262
Kombinacija nežnih boja, pastelnih..a nadsve belo i zlatno...su najbolje nijanse za takve prigode ( krizma, pričest, krštenje)... posebno ako se ide na belu podlogu ili neku nezniju varijantu roze iliplave, u zavisnosti da li je za deckica ili curicu...
U svakom slucaju...ne treba odustati, potrudila si se, i trebas biti ponosna na sebe..torta je ok, pedantna i lepo izgleda...
U svakom slucaju...ne treba odustati, potrudila si se, i trebas biti ponosna na sebe..torta je ok, pedantna i lepo izgleda...
Hvala na lijepim rijecima,u biti ja sam htjela da podloga bude tamno smeđa,pa onda žuta boja ne bi bila toliko jaka.Torta je bila za dečka.Inače ja ne volim šarenilo i gledam da nema puno boja.Ali baš mi se učinilo da bi dobro sjela tamnija smeđa,ali nikako da dobijem te tamnije boje.Ne znam,morat cu zamoliti nekoga iz ZG da mi kupi tamo......
borovnica- Slastičar amater
- Broj postova : 33
Baš lijepa torta
Za intenzivnije boje moraš staviti baš dosta boja. Ne znam sa kojom smjesom radiš ali ako radiš domaći ticino možeš smanjiti muku po miješanju i dodavanju boje tako da boju dodaš u otopljenu fruktozu, prije nego što ju umiješaš u šećer u prahu ;) Ni tada nećeš dobiti možda željenu boju ali će biti lakše obojati već obojanu smjesu.
Za intenzivnije boje moraš staviti baš dosta boja. Ne znam sa kojom smjesom radiš ali ako radiš domaći ticino možeš smanjiti muku po miješanju i dodavanju boje tako da boju dodaš u otopljenu fruktozu, prije nego što ju umiješaš u šećer u prahu ;) Ni tada nećeš dobiti možda željenu boju ali će biti lakše obojati već obojanu smjesu.
Dinchy- Iskusni slastičar
- Broj postova : 124
Stranica 1 / 1.