Torte by Tinna
+10
vgregur2
dada
Jelena
ankar
renchy
Nessa
KLAPAT
Ruza
muticmaja
Tinna
14 posters
Stranica 1 / 1.
Tinna- Srebrni slastičar
- Broj postova : 876
Re: Torte by Tinna
Torte su ti predivne, ne znam koja mi je ljepša.. ova za brata je originalna, a čokoladna i voćna su tako lijepo ukrašene.. predivno, predivno
Ruza- Školovani slastičar
- Broj postova : 59
A molim te reci što jim fali.Rijeći nisu ko vaše,tu nemaju mjesta.Baš su presladke i lijepe pogotovo ona sa jagodama,mljac
KLAPAT- EXTRA ZLATNI MAJSTOR SLASTIČAR
- Broj postova : 1533
Predivne su...liujepo i jednostavno ukrašene,baš kako i treba...ove s jagodama me mame i zovu na komadić...ma sve zovu na komadić i degustaciju
mljac...
mljac...
Nessa- FORUMSKI PANDUR
- Broj postova : 924
I ja sam kao i ti,uvijek mislim da im nešto fali...tvoje su jako lijepe,a i ja ću svoje staviti uskoro...nadam se
renchy- Iskusni slastičar
- Broj postova : 262
Tebi je ovo brzinski i nesto kao fali, savrsene torte ukus izgled, taman po mjeri i tako zovu. Jos mi reci da nemas sablonu za slova pa cu poludit. Ja je imam i opet je sve neuredno a kod tebe je sve saaaavrseno.
ps hvala na odgovoru :)
ankar- Srebrni slastičar
- Broj postova : 905
Jooj ova torta sa jagodama bi mi tako pasala sad u ove vruće daneee, mami i izgledom , a mogu da mislim samo na ukus.. Za Brata je torta bas fora, orginalno nema šta, a za tatu..suuuper, taman kakva treba biti.
Joj cure baš vam hvala, znate podić moral nema šta...
Kakva šablona, šta tebi liči kao da imam šablonu?!?! Pogotovo ova bratova, katastrofa...znam da je šlagom teško pisati, još kad ga se previše izmiksa, ali ja moram zeznut...a ova druga je bila malo lakša, ali daleko od lijepoga...napravila sam ganache od bijele čokolade pa je bilo prihvatljivije....
Ajoj da ste vidjele, nisam kući ukrašavala pa sam nosila sa sobom rekvizite, ili bolje rečeno skoro sve ...zaboravila sam onu špatulu za glađenje, ili kako se već zove, pa sam nakon bezuspješne potrage za nećim sličnim upotrijebila nož...al dobro je ispalo na kraju....ma bitno da su se pojele...
Ove od jagoda su stvarno bile jako fine, sočne, lagane, naprosto su se topile u ustima
ankar je napisao/la:Tebi je ovo brzinski i nesto kao fali, savrsene torte ukus izgled, taman po mjeri i tako zovu. Jos mi reci da nemas sablonu za slova pa cu poludit. Ja je imam i opet je sve neuredno a kod tebe je sve saaaavrseno.
Kakva šablona, šta tebi liči kao da imam šablonu?!?! Pogotovo ova bratova, katastrofa...znam da je šlagom teško pisati, još kad ga se previše izmiksa, ali ja moram zeznut...a ova druga je bila malo lakša, ali daleko od lijepoga...napravila sam ganache od bijele čokolade pa je bilo prihvatljivije....
Ajoj da ste vidjele, nisam kući ukrašavala pa sam nosila sa sobom rekvizite, ili bolje rečeno skoro sve ...zaboravila sam onu špatulu za glađenje, ili kako se već zove, pa sam nakon bezuspješne potrage za nećim sličnim upotrijebila nož...al dobro je ispalo na kraju....ma bitno da su se pojele...
Ove od jagoda su stvarno bile jako fine, sočne, lagane, naprosto su se topile u ustima
Tinna- Srebrni slastičar
uh njam njam, super su!
dada- Iskusni slastičar
- Broj postova : 223
Neznam koja je zamamnija. Sve su prekrasne i nebih niti jednu mogla izdvojiti.
vgregur2- Srebrni slastičar
- Broj postova : 786
Odlicno izgledaju JA sam nesto za cokoladnu,jagode su mi dosle do grla.........
borovnica- Slastičar amater
- Broj postova : 33
Tinna- Srebrni slastičar
Baš su prekrasne... Moram svojoj Petrici pokazati barbie da mi dijete malo uživa u ljepotama...
joooj, baš si me pogodila s ovom zelenom ...vooooolim ovu lijepu zelenu boju ...torte su odlične
IDAKO- Iskusni slastičar
- Broj postova : 311
ma bas lijepe tortice, njezne i ukusno ukrasene, a evo i pitanje jel ovo zeleno fondan? ne mogu ja bez pitanja sta ces
ankar- Srebrni slastičar
- Broj postova : 905
Prekrasne su ti tortice...inače ne volim baš zelenu boju ali ova je super,baš je lijepa boja ispala..
Nessa- FORUMSKI PANDUR
- Broj postova : 924
Hvala vam!
Ma samo ti pitaj, da ovo zeleno je fondat...s obzirom da je za curicu htjela sam staviti rozu haljinu, ali je izričito traženo da ne bude roza, tako da smo dogovorili zelenu...
Ma trebala je biti skroz drugačija, ali nisam imala vremena napraviti sve što sam zamislila!
ankar je napisao/la: ma bas lijepe tortice, njezne i ukusno ukrasene, a evo i pitanje jel ovo zeleno fondan? ne mogu ja bez pitanja sta ces
Ma samo ti pitaj, da ovo zeleno je fondat...s obzirom da je za curicu htjela sam staviti rozu haljinu, ali je izričito traženo da ne bude roza, tako da smo dogovorili zelenu...
Ma trebala je biti skroz drugačija, ali nisam imala vremena napraviti sve što sam zamislila!
Tinna- Srebrni slastičar
lepo lepo prekrasno.....ruzice dovedene do savrsenstva.......svaka cast
vesna korica- Iskusni slastičar
- Broj postova : 292
...divne torte...ružice perfektne...barbi u kombinaciji zeleno-bijelo...savršenstvo...sve je na svom mjestu...
pahuljica- Iskusni slastičar
- Broj postova : 106
Stranica 1 / 1.