Migulica
+13
Dubravko
Tinna
Tina
IDAKO
Nessa
alfa
kruskica
Jelena
jadro
KLAPAT
Adrianna
kika
migulica
17 posters
Stranica 1 / 1.
Migulica
Migulica, djecje torte s figuricama-na to sam se navukla...Moze i odrasle torte, ali s figuricama.
ne znam koristiti slag, nastvke za ukrasavanje, ne znam raditi cvijece od gumpase.
Figurice...to volim.
Inace jos malo radim u struci...do petka...kao kustos, a onda ostavljam svoje drugo dijete, muzej, totalno iznervirana nehumanim uvjetima rada.
A onda u nove izazove.
Imam i malo celjade od 3,5 g.
I rado bih avatar na kojem je ona stavila i ovdje, ali to moram malo prouciti...
ne znam koristiti slag, nastvke za ukrasavanje, ne znam raditi cvijece od gumpase.
Figurice...to volim.
Inace jos malo radim u struci...do petka...kao kustos, a onda ostavljam svoje drugo dijete, muzej, totalno iznervirana nehumanim uvjetima rada.
A onda u nove izazove.
Imam i malo celjade od 3,5 g.
I rado bih avatar na kojem je ona stavila i ovdje, ali to moram malo prouciti...
migulica- Mala od figurica
- Broj postova : 334
Re: Migulica
jupiiiiii
evo nam migi migi......(hej iskopala sam te neki dan na popisu muzejskih radnika....čak i neku trojkicu iz završnog rada u pdf formatu )
....baš mi je drago da si nam se pridružila
....mislila sam danas na tebe....jel ti se štucalo?.....probala zeca....ne ide...morala bh probati napraviti afro belgijski par mladenaca u sitting položaju na rubu torte a la aine2.....mooooš mislit
evo nam migi migi......(hej iskopala sam te neki dan na popisu muzejskih radnika....čak i neku trojkicu iz završnog rada u pdf formatu )
....baš mi je drago da si nam se pridružila
....mislila sam danas na tebe....jel ti se štucalo?.....probala zeca....ne ide...morala bh probati napraviti afro belgijski par mladenaca u sitting položaju na rubu torte a la aine2.....mooooš mislit
Dobro došla kiparice. Nadam se da ćeš nas dugo uveseljavati svojim figuricama i da tvojoj mašti neće biti kraja.
Adrianna- Iskusni slastičar
- Broj postova : 177
Bok došla si ,več sam se pitala gdje si.Znam da imaš gužvu i strašno mi je žao što odlaziš iz muzeja ali moraš gledati da budeš sretna i imati na umu tvoju malu curicu.Drago mi je da smo se upoznale i puno hvala na poukama.A što sam ti zaželjela dobrodošlicu još ču se rasplakati.
KLAPAT- EXTRA ZLATNI MAJSTOR SLASTIČAR
- Broj postova : 1533
Dobro nam došla... Kao što si videla u školici imao poseban dio ''FIGURICE''... molimo te svi znani, neznani da nam prilozis u nju nešto..kako bi i mi neuki nešto naučili...hehe
nu vidi ove adminice kako se uvaljuje...
dobrodosla draga!!!
dobrodosla draga!!!
kruskica- Iskusni slastičar
- Broj postova : 239
Dobro dosla majstorice za figurice !Uzivacemo i dalje u tvojim majstorijama
alfa- Slastičar amater
- Broj postova : 29
Admin je napisao/la: Dobro nam došla... Kao što si videla u školici imao poseban dio ''FIGURICE''... molimo te svi znani, neznani da nam prilozis u nju nešto..kako bi i mi neuki nešto naučili...hehe
Dobro nam došla
Potpisujem ovo što je Jelena rekla da priložiš malo svog umijeća u školicu...
Nessa- FORUMSKI PANDUR
- Broj postova : 924
Drago mi je da si nam se pridružila i da ćemo i dalje uživati u tvojim remek-djelima
IDAKO- Iskusni slastičar
- Broj postova : 311
dobrodosla draga migulice
Tina- Iskusni slastičar
- Broj postova : 112
Pozdrav majstoru od figura, dobrodošla
Tinna- Srebrni slastičar
- Broj postova : 876
Baš sam mislila kad ćeš i ti doći!
sonja- Slastičar amater
- Broj postova : 46
saluan- Školovani slastičar
- Broj postova : 97
ooooooo teta od figura......jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Mai- Slastičar amater
- Broj postova : 26
Ja vas sve ovako pozdravljam, uz ispriku što vas neću pojedinačno pozdraviti. malo sam u gužvi pa eto.
Nadam se da ćemo se lijepo družiti. Veselim se svim dobrim idejama i vremenu koje ću sa vama provesti....
Nadam se da ćemo se lijepo družiti. Veselim se svim dobrim idejama i vremenu koje ću sa vama provesti....
migulica- Mala od figurica
- Broj postova : 334
Stranica 1 / 1.