LIJEP PROVOD NA SEMINARU !!!!!!
5 posters
SLATKI SVIJET :: Off topic :: Arhiva
Stranica 1 / 1.
LIJEP PROVOD NA SEMINARU !!!!!!
....drage moje cure....
...želim vam super provod na seminaru......da puno toga naučite od naših majstora i da se još ljepše zabavite i napričate.....ovo je predivna prilika da se grupa ženica koja se bavi istim hobijem (ili profesijom) sa istom voljom i entuzijazmom napokon nađe na okupu uživo....
...ne moram vam posebno naglašavati kako mi je očajno krivo što vam se ne mogu pridružiti.....(ako ništa drugo da vam svima provjerim osobne karte kao pravi pandur)....i što vas osobno ne mogu malo zekati kao što to redovno radim online.....i naravno da puno toga naučim od jelene i migulice.....
...ljubac vam šalje.... vaš forumski gnjavator.....
...želim vam super provod na seminaru......da puno toga naučite od naših majstora i da se još ljepše zabavite i napričate.....ovo je predivna prilika da se grupa ženica koja se bavi istim hobijem (ili profesijom) sa istom voljom i entuzijazmom napokon nađe na okupu uživo....
...ne moram vam posebno naglašavati kako mi je očajno krivo što vam se ne mogu pridružiti.....(ako ništa drugo da vam svima provjerim osobne karte kao pravi pandur)....i što vas osobno ne mogu malo zekati kao što to redovno radim online.....i naravno da puno toga naučim od jelene i migulice.....
...ljubac vam šalje.... vaš forumski gnjavator.....
Re: LIJEP PROVOD NA SEMINARU !!!!!!
Pridružujem se Kikinim lijepim željama ali i očajnima koje neće biti s vama ali sa velikom nadom da će uskoro takvo druženje u dalmaciji!!
I ja se pridruzujem lijepim zeljama. Sigurna sam da ce Vam biti jako zabavno.
Vanchy- Slastičar amater
- Broj postova : 48
Hm, kad ne mogu kod migulice i Jelene na tecaj ja odlucila uzeti Wilton course. Otisla sam prije pol sata do lokalnog hobby art ducana i upisala se. Pocinjem prvog cetvrtka u travnju. Mjesec dana svakog cetvrtka cu na class. To sam vec davno planirala uzeti, ali nisam uspjela zbog nekih privatnih razloga.
Moram priznati da mi je zao sto nisam u mogucnosti slusati Vas dvije cure, jer mislim da bih od Vas puno naucila, a sigurna sam da bi bilo zabavnije. U svakom slucaju podijelit cu s Vama moja iskustva.
Moram priznati da mi je zao sto nisam u mogucnosti slusati Vas dvije cure, jer mislim da bih od Vas puno naucila, a sigurna sam da bi bilo zabavnije. U svakom slucaju podijelit cu s Vama moja iskustva.
Vanchy- Slastičar amater
- Broj postova : 48
I ja želim svima koji će na tečaj da se lijepo provedu i puno nauče! I da slikaju, da i mi nožemo vidjeti barem mali djelić atmosfere!
Nemam sreće pa nikako da uskladim sve i da prisusuvujem barem jednom seminaru, ali nadam se da ću jednom uspjeti i uživati u druženju!
Sretno svima!!!
Nemam sreće pa nikako da uskladim sve i da prisusuvujem barem jednom seminaru, ali nadam se da ću jednom uspjeti i uživati u druženju!
Sretno svima!!!
Tinna- Srebrni slastičar
- Broj postova : 876
Pozdrav svima na tečaju. Bit ću brža drugi put pa i ja put Zagreba!
SLATKI SVIJET :: Off topic :: Arhiva
Stranica 1 / 1.