Svečane by AŽDAJA...hehe
+18
maretolic
migulica
jojka
Dubravko
ankar
Dinchy
renchy
vesna korica
Ruza
Nessa
jadro
sunseeker
kika
Tinna
vgregur2
muticmaja
KLAPAT
Jelena
22 posters
Stranica 3 / 3.
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Re: Svečane by AŽDAJA...hehe
...mrak.....zbilja si se naradila....
sve su mi super....ona sa ljiljanima je posebno elegantna.....ali opet sviđaju mi se sve jer su skroz različite a opet tako lijepe i pedantne.....da me pitaš koju bi naručila uopće ne bi znala......kako se tvoje mušterije odlučuju kad im pokažeš sve svoje radove?.....
sve su mi super....ona sa ljiljanima je posebno elegantna.....ali opet sviđaju mi se sve jer su skroz različite a opet tako lijepe i pedantne.....da me pitaš koju bi naručila uopće ne bi znala......kako se tvoje mušterije odlučuju kad im pokažeš sve svoje radove?.....
Pa dobro kažeš da je ova zadnja "hebeno dobra"... meni su zapravo sve fantastične... svaka ti čast.... uzor si mnogima koji nešto žele napraviti u ovom poslu... Samo naprijed
sve su kao bajka,ali imasli ti odmora?
maretolic- Školovani slastičar
- Broj postova : 77
Super, svaka čast. Ne mogu ni zamisliti koliko je vremena i truda uloženo u ove torte
Dinchy- Iskusni slastičar
- Broj postova : 124
stvarno prekrasne tortice, ljiljan i ova "jadrina" srca su mi favoriti
ankar- Srebrni slastičar
- Broj postova : 905
Hvala Vam cure na predivnim komentarima, Vašim sugestijama, kritikama...sve to meni znači da budem još bolja i kvalitetnija...evo još neke od svečanih torti...
Ovu tortu je mama sinu naručila u svatovima..pošto njega zovu MEDO..išla je prije venčane torte uz pesmicu od Oskara Medo brundo
I poslednje od svečanih što sam radila u 10 mesecu...
Ovu tortu je mama sinu naručila u svatovima..pošto njega zovu MEDO..išla je prije venčane torte uz pesmicu od Oskara Medo brundo
I poslednje od svečanih što sam radila u 10 mesecu...
Bez riječi...
renchy- Iskusni slastičar
- Broj postova : 262
fantazija od torti
KLAPAT- EXTRA ZLATNI MAJSTOR SLASTIČAR
- Broj postova : 1533
Pa ženo ti ih samo štancaš.... nego trenutno sam bez posla pa ako ti treba netko na praksi da ti pomogne.... misim možda primaš ove malo starije.... torte su naravno mrak....
a sta drugo da se kaze na ovaj rad.
maretolic- Školovani slastičar
- Broj postova : 77
potpisujem, stvarno se ne može ništa reći osimmaretolic je napisao/la: a sta drugo da se kaze na ovaj rad.
...ah, šta reći... ...
sunseeker- Iskusni slastičar
- Broj postova : 235
Naštancala si toliko toga, stvarno ne znam koja mi je ljepša
Tinna- Srebrni slastičar
- Broj postova : 876
svaki komentar je suvišan...ali prekrasne su
irena11- EXTRA ZLATNI MAJSTOR SLASTIČAR
- Broj postova : 1168
ankar- Srebrni slastičar
Kako mi fali ponekad moja klimaaaa... ovu torticu sam uradila po najgoroj vrucini...definitivno mi nije trebao sjaj..usjajila se sama..heheheh..ali zadovoljna sam...
Navala kod mene na slag...malo sam tu ispala iz stosa definitivno, ali ispale su ok...bitno mi je bilo da je zena bila zadovoljna...i da mi je ukazala poverenje po pitanju ukrasavanja...
Ova torta je lepe crvene boje ( ne zarko crvene) nego bas onako lepa crvena boja iako je na slici ispala pomalo narandzasta ( moracu nabaviti profi aparat kao sto Jadrin Gogo ima)
Definitivno je tesko docarati i izvesti ukrase od ticina sa slagom..hehehe
I jedna maloo neznija...
Ova torta je radjena po detaljima sa pozivnice..Pozivnica je bila u malenoj flasici, simpaticno moram reci...pa je zelja bila da detalji budu takvi na torti, smedje, sampanj, i zlatna kombinacija...iako na slici deluje dooosta tamnno, pomalo sumorno..u stvarnosti je dosta svetlija i neke od detalja kao zlatni posip na krajevima se ne vidi...ali oni su bili zadovoljni...sto mi je najvaznije...
Navala kod mene na slag...malo sam tu ispala iz stosa definitivno, ali ispale su ok...bitno mi je bilo da je zena bila zadovoljna...i da mi je ukazala poverenje po pitanju ukrasavanja...
Ova torta je lepe crvene boje ( ne zarko crvene) nego bas onako lepa crvena boja iako je na slici ispala pomalo narandzasta ( moracu nabaviti profi aparat kao sto Jadrin Gogo ima)
Definitivno je tesko docarati i izvesti ukrase od ticina sa slagom..hehehe
I jedna maloo neznija...
Ova torta je radjena po detaljima sa pozivnice..Pozivnica je bila u malenoj flasici, simpaticno moram reci...pa je zelja bila da detalji budu takvi na torti, smedje, sampanj, i zlatna kombinacija...iako na slici deluje dooosta tamnno, pomalo sumorno..u stvarnosti je dosta svetlija i neke od detalja kao zlatni posip na krajevima se ne vidi...ali oni su bili zadovoljni...sto mi je najvaznije...
jedna lijepša od druge,svaka čast,a drugo se ni ne očekuje od tebe nego wow
Tinna- Srebrni slastičar
- Broj postova : 876
ankar- Srebrni slastičar
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Stranica 3 / 3.