sonja
+10
sunseeker
Tinna
Tina
kika
IDAKO
jadro
Jelena
saluan
Nessa
sonja
14 posters
Stranica 1 / 1.
sonja
E, to sam ja. Srećom se još nitko nije ovako prijavio pa se mogu prijaviti s pravim imenom. Godina imam koliko piše u profilu, premda ja oduvijek zaokružujem na više. Na nesreću sam prerano umirovljena penzionerka zahvaljujući tranziciji, privatizaciji ili kako se već zove pljačka stoljeća započeta 90-tih godina. Do prije 10 godina sam živila u Splitu, a sad sam u malom mjestu u Makarskom primorju ("što južnije to tužnije"). Zanima me sve živo: putovanja na prvom mjestu ( što zaradim ljeti na apartmanima potrošim na jesen i u proljeće u putovanjima, kad mi okolnosti dozvole), izrada slika od suhog/presovanog cvijeća, vrt gdje punim baterija, moji psi i mačke, čitanje u noćnoj smjeni ( inače sam noćni tip, prava sovuljaga, čim se smrači-ja živnem) i na kraju, premda ne nužno i tim redom, pečenje kolača i dekoriranje, izrada figurica od jestivih i nejestivih masa . Na žalost nemam digitalni aparat pa ne mogu poslati slike , ali i to će doći na red čim smanjim troškove interneta jer sam još na dial-up pristupu. Šta još? Pitajte!
sonja- Slastičar amater
- Broj postova : 46
Re: sonja
Drago mi je da si sa nama,ali što prije puni kasicu prasicu za digić kako bi mi mogle uživati u tvojim radovima!!!
saluan- Školovani slastičar
- Broj postova : 97
Hvala, Jadro, mora biti da ti je drago da nisi najstarija!.jadro je napisao/la:Dobro došla, napokon još netko iz kluba 50+
Kika je bila "forumski gnjavator" a ja sam forumska bakica
sonja- Slastičar amater
Oooh, ja bih rado, ali ne ovisi o meni! Da treba i sama bih kopala kanal za polaganje optičkog kabela! Srećom, kabel je položen pred samo ljeto a sad k'o ozebli sunce čekamo da nas HT prikopča. Blago vama koji ne gubite živce dok vam se otvaraju stranice, a o videu da i ne govorim
sonja- Slastičar amater
bokić
....evo čitam pa se pitam...jesi to ti ninaso?....ma jesi...kaj pitam uopće.....
....nabavljaj digitalac i postaj nam slikice što prije....sad ima mjesta za fotke ko u priči ;)
....evo čitam pa se pitam...jesi to ti ninaso?....ma jesi...kaj pitam uopće.....
....nabavljaj digitalac i postaj nam slikice što prije....sad ima mjesta za fotke ko u priči ;)
i ja se mislim tko je sad sonja, ali eto kika me prosvijetlila...
super za kabel, brzo ces ti nama na brzu vezu doci
super za kabel, brzo ces ti nama na brzu vezu doci
Tina- Iskusni slastičar
- Broj postova : 112
kruskica- Iskusni slastičar
- Broj postova : 239
Pozdrav i od mene
KLAPAT- EXTRA ZLATNI MAJSTOR SLASTIČAR
- Broj postova : 1533
Pozdrav i od mene !