Gdje ste???
+4
muticmaja
Jelena
Nessa
KLAPAT
8 posters
SLATKI SVIJET :: Off topic :: Arhiva
Stranica 1 / 1.
Gdje ste???
Mjesec je druženja,prijateljstva.A naš forum ko da se sprema na zimski san.Nekako je postalo zatišje ,sad kad treba ideja za dobre kolače,aranžmane i najviše druženja.Znam da sad svi mi imamo puno posla neki sa narudžbama,neki sa pripremom ugođaja u domačoj atmosferi,ali sve jedno, ja još uvijek nađem vremena da si prošfrljam po forumu i ako radim nenormalnim tempom i vremenom na poslu.Ali kad stignem doma to mi je največe veselje kliknuti naj naj forum i vidjeti novosti.A njih sve manje ima.
KLAPAT- EXTRA ZLATNI MAJSTOR SLASTIČAR
- Broj postova : 1533
Re: Gdje ste???
E to si dobro rekla...zadnjih dana nigdje nikoga...
Ja znam da smo svi zauzeti i da sam i ja manje prisutna na forumu nego prije i žao mi je zbog toga,ali svejedno škicnem svako toliko na najslađi forum...Nadam se da će nam forum opet oživjeti i da će biti stalno novosti kao i na početku...
Ja znam da smo svi zauzeti i da sam i ja manje prisutna na forumu nego prije i žao mi je zbog toga,ali svejedno škicnem svako toliko na najslađi forum...Nadam se da će nam forum opet oživjeti i da će biti stalno novosti kao i na početku...
Nessa- FORUMSKI PANDUR
- Broj postova : 924
Ma svi smo mi tu...dodjemo pogledamo šta ima..samo uvek u nekoj žurbi..
A valjda će se i to popraviti. Tako to ide.
Prvo svi kukamo kako nema ništa, kako nam je dosadno, radili bi nešto, a ondaaa..
kad uhvati navala, ne znaš gde bi se okrenuo pre...
A valjda će se i to popraviti. Tako to ide.
Prvo svi kukamo kako nema ništa, kako nam je dosadno, radili bi nešto, a ondaaa..
kad uhvati navala, ne znaš gde bi se okrenuo pre...
Tu smo, tu smo! Znate kako je - djeca imaju vodene kozice, a mene je uhvatila nekakva upala grla, uha.... Sad je sve 5! Nema nekakvih slatkih novosti, uglavnom je priprema za Božić - ne radim kolače za druge već za sebe a ovog božića ću napraviti tortu (naravno presvučenu gum pastom i ukrašenu Božićnim drvcima - sliku šaljem kad napravim! Pozdrav iz Slavonije!
Evo samo da velim da sam tu ali sam inače u gužvi do boli i dobro si Klapat rekla kad dođeš doma ali ja zadnje vrijem skoro da i nisam doma a i kad jesam ne stignem se javljati na mobitel
Za tebe mi je drago da imaš posla preko glave,i sam znaš kako ti je potreban novac za daljni rad, da nas možeš uveseljavati sa novitetama na tržištu.I to u današnje doba kad je taka situacija,samo tako dalje.Ako trebaš pomoč znaš gdje sam
KLAPAT- EXTRA ZLATNI MAJSTOR SLASTIČAR
- Broj postova : 1533
e ja nisam bila tu (samo malo škicnula), na kratkom godišnjem odmoru u dragoj Slavoniji, a sada napunjenih baterija u nove radne pobjede ;)
meni crklo ovo g....ce od kompa i a ovde pocele nekakve slave _ljudi _posla preko glave .Uglavnom do petka sitni posni kolacici na tone.ljubac zenskici
vesna korica- Iskusni slastičar
- Broj postova : 292
Izgleda da je svima isto...brdo posla, malo vremena. Tu i tamo zavirimo i pogledamo šta ima, ali za nešto više nema se vremena...vadlja će se i to promijeniti kad prođu blagdani i kad se svi budemo mogli pohvaliti svojim novitetima, a bit će ih sigurno!
Tinna- Srebrni slastičar
- Broj postova : 876
SLATKI SVIJET :: Off topic :: Arhiva
Stranica 1 / 1.