Torta dvorac
+10
KLAPAT
B-K
Mai
Tina
Jelena
Tinna
Nessa
jadro
IDAKO
saluan
14 posters
Stranica 1 / 1.
Torta dvorac
Zadnja promjena: Admin; pon ruj 15, 2008 1:28 pm; ukupno mijenjano 1 put. (Reason for editing : Preveliki format slike...molim stavljati manji format slike s mogućnošću povećanja.)
saluan- Školovani slastičar
- Broj postova : 97
Re: Torta dvorac
Kao i obično, prekrasno
IDAKO- Iskusni slastičar
- Broj postova : 311
Hvala Idako!
Odlična je...ništa manje se ni ne očekuje od tebe...
Nessa- FORUMSKI PANDUR
- Broj postova : 924
Predivno!!!
Tinna- Srebrni slastičar
- Broj postova : 876
Baš je supeeer! Mogu da mislim kako se tek dete obradovalo kad je videlo ovako prekrasnu torticu...
Pa ,da budem iskrena,po mom mišljnju ovo je moj najljepša torta i stvarno sam puno strpljenja i ljubavi uložila u nju,a bila je namijenjena na poklon princezi kčerkici moje drage prijateljice...Nisam bila prisutna kada ju je dijete ugledalo,no mama i ostala djeca kažu da je bila šokirana i ne biste vjerocvali-RAZOČARANA!A sada pitanje zašto-za malenu je značenje rođendanske torte BIJELA TORTA OD ŠLAGA...Naravno dijete kao dijete izreagiralo je iskrenio dječje,no mama kaže da je kasnije ipak bila zadovoljna...A tko mi je kriv...ja imam curicu koja obožava sve što je roza i u vezi sa princezama no nisu sva djeca ista...Sve u svemu nisam žalosna što se djevojčici nije svidjela ova torta,već mi je žao što je bila razočarana na svoj rođendan!!!!
Ma ne sekiraj se, djeca su čudna bića, nikada im ne možeš predvijeti reakciju...Bill Cosby kaže da je odgoj djece "kao ratovanje s gerilcima "....Moji su oboje prgavi (Bože, na koga li su ), pa sam već navikla da njihove reakcije nikada nisu u skladu s mojim očekivanjima...
IDAKO- Iskusni slastičar
- Broj postova : 311
bas ja jaaako lijepa torta
Tina- Iskusni slastičar
- Broj postova : 112
Prekrasna torta!!!!Ne brini što joj se nije svidjela jer djeca su čudna bića.Al meni je predivna
Mai- Slastičar amater
- Broj postova : 26
Predivno a sto kaze Mai hehe djecu je tako tesko zadovoljiti. To licno znam po iskustvu sa svojim sinom :) Taman mu napravim tortu za rodjendan jer je licno npr tu htjeo i kad napravim kaze nesvidja mu se sad bi neku drugu.Dodje mi da kose cupam od muke ;)
B-K- Slastičar amater
- Broj postova : 8
nemoj brinut,jer svatko ima pravo na mišljenje a dijeca su spontana i najiskrenija,mada to nas i "povrijedi" inače tvoj trud se isplati je super
KLAPAT- EXTRA ZLATNI MAJSTOR SLASTIČAR
- Broj postova : 1533
krasna torta!
sto se tice reakcije djeteta, to je tako... a sad, otkrij mi tajnu.. kako si radila tornjeve? jel to kornet za sladoled?
sto se tice reakcije djeteta, to je tako... a sad, otkrij mi tajnu.. kako si radila tornjeve? jel to kornet za sladoled?
kruskica- Iskusni slastičar
- Broj postova : 239
Valjda će proći sada post...lijepa torta! Svidja mi se...
migulica- Mala od figurica
- Broj postova : 334
ure,hvala za sve pohvale,puno mi znače...a to što se malene tiće,ma nisam ja povrijeđena,nego mi je žao što nisam uspjela nju zadovoljiti i usrečiti nakon tolikog truda...A kao što i same kažete,djeca su takva...mali osobenjaci!!!I gotovo uvijek im je teško napraviti po volji,to je istina!!!!
Torta je fantasticna,steta sto slavljenica nije bila odusevljena.Vjerujem da drugi jesu,kao i mi.A i ona ce jednom shvatiti i biti sretna sto je imala takvu tortu. za tebe!
alfa- Slastičar amater
- Broj postova : 29
...torta je predivna..
...ja sam mislila davno prije da dvorac torta i nije tako komplicirana....sve dok nisam krenula radit.....ali imaaaaaa tu pipavoga posla i nije samo tako na brzaka
....zato ti se divim kako ti je lijepo i uredno ispala ova tortica
...ha , dijete će shvatiti jednog dana....ipak je to samo dijete...
budi ponosna na svoj rad
...ja sam mislila davno prije da dvorac torta i nije tako komplicirana....sve dok nisam krenula radit.....ali imaaaaaa tu pipavoga posla i nije samo tako na brzaka
....zato ti se divim kako ti je lijepo i uredno ispala ova tortica
...ha , dijete će shvatiti jednog dana....ipak je to samo dijete...
budi ponosna na svoj rad
Stranica 1 / 1.