Novi član
+7
Dubravko
vgregur2
jadro
KLAPAT
Jelena
Nessa
muticmaja
11 posters
Stranica 1 / 1.
Novi član
Bog svima,
Imam 31 godinu, iz Slav. Broda sam, Maja mi je ime, inače dipl. oec. turizma. 2 djece (3 god. i 2 god.), 1 muž. Oduvijek me je fasciniralo ukrašavanje torti gum pastom, dosta sam čitala o tome a sad vidim da ima ljudi i u lijepoj Našoj koji znaju neke tajne zanata. Jučer sam prvi puta zamijesila domaću gum pastu (uspješno) - mislim da se nećete oduševiiti njenom slikom pa je neću zasad ni slati (moram prvo nešto napraviti od nje). Vjerujem da ćete imati par tisuća korisnih savjeta za početnika kao što sam ja. Znanje nemam ali veliku volju i želju imam.
Pozdrav
Maja
Imam 31 godinu, iz Slav. Broda sam, Maja mi je ime, inače dipl. oec. turizma. 2 djece (3 god. i 2 god.), 1 muž. Oduvijek me je fasciniralo ukrašavanje torti gum pastom, dosta sam čitala o tome a sad vidim da ima ljudi i u lijepoj Našoj koji znaju neke tajne zanata. Jučer sam prvi puta zamijesila domaću gum pastu (uspješno) - mislim da se nećete oduševiiti njenom slikom pa je neću zasad ni slati (moram prvo nešto napraviti od nje). Vjerujem da ćete imati par tisuća korisnih savjeta za početnika kao što sam ja. Znanje nemam ali veliku volju i želju imam.
Pozdrav
Maja
Re: Novi član
Dobro nam došla i dugo ostala s nama!
Ti samo pitaj šta god te zanima. :pozdrav:
Ti samo pitaj šta god te zanima. :pozdrav:
Nessa- FORUMSKI PANDUR
- Broj postova : 924
Dobro nam došla Majo... dugo nam ostala, i narvno...bicemo uvek tu da ti pomognemo koliko možemo.. A sto se tiče amaterstva..ovde toga nema, svi smo jednaki, i svi smo profiji...svako na svoj način...
Nemoj se stideti ni jedne svoje slike, bilo losa , bilo dobra...nama će svaka biti odlicna...a to će ti biti motivacija za dalje..
Nemoj se stideti ni jedne svoje slike, bilo losa , bilo dobra...nama će svaka biti odlicna...a to će ti biti motivacija za dalje..
:pozdrav: dobro došla u svijet gdje mašti nema granica.Kao što Jelena veli svi smo amateri i ujedno profiji ,samouki i sa pitanijma i savjetima u jednom.
Što se tiče te "slikice" tu če ti pomoči naša azdaja ili forumski panduri oni su ti zakon za sve ma zapravo sve forumašice
Što se tiče te "slikice" tu če ti pomoči naša azdaja ili forumski panduri oni su ti zakon za sve ma zapravo sve forumašice
KLAPAT- EXTRA ZLATNI MAJSTOR SLASTIČAR
- Broj postova : 1533
Majo poslat ću ti pp sa uputstvima za stavljanje slika iznad nicka da ne zamaram druge forumaše s tim.
Nessa- FORUMSKI PANDUR
- Broj postova : 924
Tinna- Srebrni slastičar
- Broj postova : 876
pa dobar dan draga ;)
IDAKO- Iskusni slastičar
- Broj postova : 311
[hej pozdrav svima,evo da se i ja priključim ovoj maštovitoj radionoci
ovo mi izgleda pravo simpa i nadam se da ćemo se i ubuduće družiti!pozzzz svima
quote="IDAKO"]pa dobar dan draga ;)[/quote]