dummy cake
+2
kika
IDAKO
6 posters
SLATKI SVIJET :: Off topic :: Arhiva
Stranica 1 / 1.
dummy cake
nisam znala gdje da ovo stavim, pa stavljam ovdje...
nije prava torta, unutra je stiropor, a ja pokušavam napraviti nešto za radnju...
još je u doradi, stavit ću slikicu kad sve bude gotovo.
Svi ukrasi (osim jelena i leptira na drvetu) su od gum paste koju mi je Jelena poslala i moram priznati da sam ponosna na sebe kako mi je mostić ispao s obzirom da duuuuugo nisam ništa radila (hvalite me usta moja ).
i imam jedno pitanje: s čim bi mogla sve to premazati da dobije malo sjaja?
IDAKO- Iskusni slastičar
- Broj postova : 311
Re: dummy cake
...ovo je super...mislim da je ovo super zabava....vježbaš prste a usput se zabavljaš
...ja ponekad premažem svoje torte....amarettom....njam....ako te zanima kak to izgleda (sjajni efekt na slici pojačava flash fotoaparata.....baci pogled na okruglu torticu prekrivenu bordo tičinim na kojoj su icrtkane sitno royalom ružice (tamo sam prvi i jedini put probala extension work sa strane
http://kikaf-0612.spaces.live.com/default.aspx?partner=wlhomepage&link=YourSpace
fotke 119 do 122 od 131
;)
...ja ponekad premažem svoje torte....amarettom....njam....ako te zanima kak to izgleda (sjajni efekt na slici pojačava flash fotoaparata.....baci pogled na okruglu torticu prekrivenu bordo tičinim na kojoj su icrtkane sitno royalom ružice (tamo sam prvi i jedini put probala extension work sa strane
http://kikaf-0612.spaces.live.com/default.aspx?partner=wlhomepage&link=YourSpace
fotke 119 do 122 od 131
;)
prekrasno!!!
di si kupila dummy cake?
di si kupila dummy cake?
kruskica- Iskusni slastičar
- Broj postova : 239
Super je ispalo!
Ponarocito mi se svidja mermerni efekat na torti, znas li imali negde tutorijal il slicno?
Ponarocito mi se svidja mermerni efekat na torti, znas li imali negde tutorijal il slicno?
dada- Iskusni slastičar
- Broj postova : 223
to te pitam,vježbe a bez kalorija,tako ja trebam,jer kad je prava torta ja moram jesti,uopče mi se ne pozna .Inače ti super izgleda,pitaš s čime premazati ja ti premažem gotovu tortu sa pravom domačom rakijom,super efekt
KLAPAT- EXTRA ZLATNI MAJSTOR SLASTIČAR
- Broj postova : 1533
IDAKO- Iskusni slastičar
- Broj postova : 311
SLATKI SVIJET :: Off topic :: Arhiva
Stranica 1 / 1.