Nove tortice
+3
Tinna
jadro
Jelena
7 posters
Stranica 1 / 1.
Nove tortice
S obzirom na obaveze koje sam imala ovih prethodnih mesec dana, nisam toliko ni radila torte, ni cvetove, sve sam nekako radila u zadnji cas...
Neke narudzbe sam morala odbiti jer jednostavno nisam bila ni u raspolozenju ni nicemu da ih radim...
evo slikica...
Prva kriva torta za koju sam zivce pogubila...jako duuugo mi je trebalo da je stavim na net, ali nije fora da se hvalim vama samo dobrim tortama, vec i lošim...Prvo nismo mogli naći tutorijal...pa kemijaj di sta i kako...da bi u biti kolegica i ja koja mi je pomagala dan kasnije kad je Kika nasla tutorijal ustanovile da je ta torta najobičnija optička iluzija...
Ovo je tortica za jednog košarkaša...velikog ljubitelja...
Neke narudzbe sam morala odbiti jer jednostavno nisam bila ni u raspolozenju ni nicemu da ih radim...
evo slikica...
Prva kriva torta za koju sam zivce pogubila...jako duuugo mi je trebalo da je stavim na net, ali nije fora da se hvalim vama samo dobrim tortama, vec i lošim...Prvo nismo mogli naći tutorijal...pa kemijaj di sta i kako...da bi u biti kolegica i ja koja mi je pomagala dan kasnije kad je Kika nasla tutorijal ustanovile da je ta torta najobičnija optička iluzija...
Ovo je tortica za jednog košarkaša...velikog ljubitelja...
Re: Nove tortice
Kriva je prava dječija, vesela, odlična, a mogla bi i nama da staviš tutorijal izrade krivih? A košarkaška je savršena!!
Predivne su
Tinna- Srebrni slastičar
- Broj postova : 876
Savršene tortice kao i uvijek
A što rekla Jadro,mogla bi ti nama napravit tutorijal...
A što rekla Jadro,mogla bi ti nama napravit tutorijal...
Nessa- FORUMSKI PANDUR
- Broj postova : 924
Tortica topsy turveys je odlična (ova ukošena), a i košarkaške je lijepa. Nisam očekivala ništa manje od tebe! Svaka Čast!
wow što je ljepo šarena.Znam kako ti je bilo ali važno je da je sve dobro završilo.A ova druga zanimljiva
KLAPAT- EXTRA ZLATNI MAJSTOR SLASTIČAR
- Broj postova : 1533
ma tortilje fantasticne odlicne
vesna korica- Iskusni slastičar
- Broj postova : 292
Stranica 1 / 1.